Wednesday, December 3, 2014

1st Reunion 78



Pertemuan Bekas pelajar SMPP batch 1995..
Sesungguhnya aku memang jeles...jeles yang sangat2 sebab kawan2 aku ni semua buat reunion...aku takde.....ni sebab kerja punya pasal la ni....last week whatsaap diorang mmg penuh ngan agenda dan borak2 yang buat aku sgt2 bengang...19 tahun kami berkawan walau semua dah ada keluarga dan dah merantau...kenal dari zaman Sek Rendah antaranya hinggalah Sek Menengah...lepas tu form 3 aku dah pindah..tp masih berhubung...kemudian lost contact...jumpa balik dlm FB....sampai sekarang...actually sebelum2 ni diorang dh buat reunion...aku still x dapat join jugak...tp ada la jumpa sorang dua kat Seremban dan kat PD..
Next nantikan February 2015...Mega Reunion 78..harap2 aku dapat melapangkan diri...x sabar nak jumpa...x sabar nak berkongsi cerita walau banyak yg aku x ingat gara2 Amnesia...ntah bila dapat ingat balik kisah kanak2 dan zaman remaja aku masa aku dan keluarga tinggal di PD...sedih bila kawan2 imbas kembali kenangan2 kami waktu tu..satu pun aku x ingat....mungkin korang x rasa apa yg aku rasa...tp x pe la...kita tawakal dan terus berdoa agar ingatan aku kembali pulih.... AMIN....

14 comments:

  1. saya pesen tak suka pergi reunion!!!!!!! hehehheee..
    malas nak bersosial !!

    ReplyDelete
  2. seronok bila dapat reunion macam ni kak long...

    ReplyDelete
  3. Bestnya akak!!! Rindu kengkawan. Semua dah sunyi tanpa kabar berita.. =(

    ReplyDelete
  4. Mesti happening nanti!!! semoga segalanya berjalan dengan lancar..=D

    ReplyDelete
  5. suker pi reunion tapi bila terjumpa musuh ketat tuh yang leceh tuh..

    ReplyDelete
  6. seronok kan dapat jumpa kawan2 lama..sure byk story :-)

    ReplyDelete
  7. seronok dapat jumpa kawan2 lama....size rupa semua berbeza....:)

    ReplyDelete
  8. memang seronok dapat buat re-U dengan kengkawan lama kan..takpelah kak, next time boleh join :)

    ReplyDelete
  9. Cik akak suka juga jumpa member2 sekolah nie kak..tapi kadang ada yang sombong lak dah..hihi..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah