Friday, November 11, 2016

Surprise Menjadi Di Majlis "Graduation Day" Dania

Surprise menjadi!!!Akhirnya aku sempat sampai ke sekolah Dania..mulanya macam sedih sebab takut x sempat sampai..hehehe..baik punya plan..takde sapa pun tau mama datang sekolah termasuk Dania sendiri..zaman mama dulu mana ada graduation day utk darjah 6 ni..dapat sijil je terus lupa sekolah ngan cikgu...zaman sekarang grad sekolah rwndah dah macam grad university..siap ada photography session by professional photog...

Jom tengok gambar...


Buah tangan dari Mama buat satu2 nya permata hati...


Nasib baik ada kawan mama ambilkan gambar dan wassap..


Masa ni baru nak start persembahan nyanyian lagu Siti Nurhaliza "Kurik Kundi"


Haha muka terperanjat dia tgok mama ada kat depan...


Cepat2 amik gambar dengan dia atas pentas

One more post..

Lega hati bila dapat juga tunjuk muka untuk dia..walau dia ada cakapndia tak kisah mama x datang sebab ayah dia ada dtg sekali..tp as a mum aku tau hati dan perasaan dia..sure dia rasa x best bila kawan2 lain mak ayah ada yg datang...tadi tak ramai pun ibu bapa yg datang maybe sebab kerja kan...

Seronok plak tengok muka terperanjat dia tadi..next 17hb kita seram sama2 ye ambil result UPSR...

Lega dapat laksanakan tugas sebagai mama..lega jugak dapat hadirkan diri walau terlepas sesi penyampaian sijil..lega jugak sebab berjaya buat dia happy...

Im a proud mama...



12 comments:

  1. tahniah Dania. seronoknya bebudak sekolah sekarang.

    dulu time SPM merasa jugak konvo ni. khas untuk yang cemerlang dalam Bahasa Melayu je. buat kat dewan sekolah je. Tapi dengar dengar junior buat kat luar. lagi advance. hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh best dpt tgj anak mcm ni.. congt.. moga jai anak soleha..

    salam bw :)

    https://unnianje.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. wahhh mestilah dania happy sgt2 sbb mama dia mai buat surprise...good job SA
    iols plak yg terlebih happy tgk uols pya surprise hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah inshaaAlalh keputusan baik dan dpt masuk SBP .... advantage sbb ada sijil pengawas tu

    ReplyDelete
  5. Wahhh mesti seronok bila nampak mama dia depan mata kann

    ReplyDelete
  6. tahniah dania..nextweek mama plak debar2 tgu result dania kn..good luck utk dania

    ReplyDelete
  7. Budak2 skrg meriah smbutnya yea...msti dia tharu mama dtg juga..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Bahagia Dania bila mama datang juga..
    Terkejut betul wajah dia bila nampak sis ye..
    Tahniah Dania.. Semoga terus cemerlang..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Mama dania datang ^^ Best sekarang siap ada graduation day..

    ReplyDelete
  10. Seronok dan terharu hati anak bila mak dgn bapak ambik berat hal anak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah