Thursday, November 3, 2016

Spray 8 Spray Penjagaan Luka Semulajadi Keluaran Furley Bioextracts

Spray 8 Solusi Penjagaan Luka Terpantas Yang Patut Anda Miliki


Spray 8 ialah ramuan semula jadi untuk rawatan yang tidak meninggalkan sisa pada kulit. Ia mengandungi bahan bioaktif dari ekstrak kulit manggis yang mempunyai fungsi anti inflamasi dan ekstrak neem yang mempunyai fungsi anti-fungal, analgesik dan anti bakteria. Spray 8 ternyata berkesan untuk semua jenis luka, melecur, gatal-gatal, kencing manis,ruam dan sesuai untuk semua jenis kulit.Menurut laporan kajian saintifik, komponen asas Spray 8 ni mempunyai kesan merawat ke atas pelbagai jenis penyakit kulit, luka septik dan luka yang telah dijangkiti kuman. 
Spray 8 ni juga telah mendapat pensijilan HALAL oleh JAKIM, Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan kilang mendapat pensijilan HACCP & GMP

 

Kandungan :
  1. Water (aqua)
  2. DermaXanTM ( Garvinia Mangostana L extract)
  3. Botanical Extract ( Quervus Infestoria, Azadirachta Indica, Phyllanthus niruri & Cjromolaena   odorata)
  4. PEG-40 hydrogenated castor oil
  5. Vitamin E
  6. 2-phenylethanol
  7. Caprylyl Glycol
  8. Permitted Fragrance



Cara guna simple dan senang aje..sembur 15cm dari jarak kulit dan biarkan ianya kering sendiri selama 5 minit. Tak perlu di goncang..Spray 8 boleh terus diguna jika terdapat luka, melecur atau ruam-ruam.

Amaran : Untuk kegunaan luaran sahaja

Apa Kegunaan Spray 8 ?

  1. Merawat parut
  2. Luka
  3. Kesan terbakar / melecur
  4. Ruam-ruam
  5. Gatal-gatal
  6. Mengurangkan keradangan dengan cepat
  7. Mendoroang percambahan fibroblast 
  8. Menyokong mekanisma pertahanan kulit daripada radikal bebas yang disebabkan aktiviti antioksidan yang tinggi bahan-bahan semulajadi.

Spray 8 boleh juga digunakan untuk masalah kulit yang korang hidapi seperti : 
  1. Luka Diabetik
  2. Luka Varikos 
  3. Alergi
  4. Ekzema
  5. kudis katil / sel mati
  6. Melecet
  7. Luka pembedahan/ bekas jahitan
  8. Calar 
  9. Kulit rapuh


Spray 8 sangat mudah digunakan pada bila - bila masa, memandangkan botolnya yang tidak begitu besar memudahkan kita membawanya ke mana-mana saja. Ianya selamat digunakan kerana kandungan menggunakan bahan semulajadi dan tiada unsur- unsur alkohol atau steroid, tiada mengandungi bahan kimia, tiada rasa gatal ataupun pedih dan mempunyai formula penyerapan pantas, ianya adalah penyembuhan yang tidak menyakitkan dan berkesan mengikut kecederaan tubuh badan.


TESTIMONI

Layari store.furleybio.com untuk mengetahui lebih banyak testimoni dan cara penggunaan. 
  

Berapa HargaSebotol Spray 8?

Harga sebotol Spray 8 adalah RM50 untuk 100ml dan RM35 untuk 50ml, harga sangat berpatutan dan mampu milik...

Kat mana nak dapatkan Spray 8 ni?

Untuk readers blog Suria Amanda, korang akan dapat diskaun RM10 dengan pembelian Spray 8, daftar di website dan masukkan coupon code : FBIO-ABV

Klik link ni:

Jom layari laman sosial Furley Bioextracts



12 comments:

  1. murah jugak harganya. kalau nak cuba boleh try yg 50ml dulu kan. maklumlah selalu sangat calar calar ni. keje je office, tapi macam buruh pulak. hehehe

    ReplyDelete
  2. mudahnya..botol pun senang nak dibawa ke mana-mana

    ReplyDelete
  3. Menarik ni, elok ada sebotol kat rumah kan

    ReplyDelete
  4. da cuba da kak spray ni..mmg bgus untk eczema juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hissssshhhhhhh.
      Dah spray tu diam2 je lah

      Delete
  5. Lelaki pun patut baca ni.
    Bacakan untuk bini.

    ReplyDelete
  6. dah cuba Spray8 ni. alhamdulillah memang betul2 berkesan pada luka basah yang ada kat tangan. luka cepat baik.

    ReplyDelete
  7. Menariknya kalau dapat cuba.. senang nak bawa juga..

    ReplyDelete
  8. bagus untuk kulit. Spray je kan.. Terbaikk

    ReplyDelete
  9. Sekarang semuanya senang.. Spray aje.. Huhu mudah sangat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah