Monday, November 7, 2016

Candid Pun Hasilnya Cantik....


Last week pergi KL Birds Park...eh..x update lagi citer tu eh...sebagai menghormati aewah sepupu aku akan update lambat skit..sebenarnya trip x di plan tu sebagai mengganti dan melunaskan janji kepada anak2 dan mak abah..trip ke Kedah dibatalkan akibat ada kematian family terdekat...
Cantik kan gambar ni..sbap guna hp ibu diorang..ikutkan susah nak amik gambar diorang berdua ni dalam keadaan ready..sangat susah...ini la hasilnya guna hp Samsung...cantik kan..gambar candid bersahaja...dah suruh ibunya print gambar ni dan masukkan dalam frame...sebagai kenangan di masa akan datang kan..
Si kembar dah besar..ibunya sedang hamil baby baru..masih di awal kehamilan...semoga diberi kesihatan dan proses kehamilan tanpa masalah...tapi awal kehamilan ni mabuk teruk plak..tak macam masa hamilkan si kembar...nampaknya aku bakal dapat 2 lagi anak awal tahun depan...meriahlah rumah dengan tangisan baby....rindu plak nak hamil...ehhhh....


14 comments:

  1. bertambah la fmily dgn org baru, meriah fmily

    ReplyDelete
  2. selamat petang SA
    kadang gambar candid lebih cantik dari gambar ready
    akak suka candid tak tengok camera gitu
    kdg kalau ambik gambar pun mmg tak mau tengok camera hahaa candid lah kononn

    ReplyDelete
  3. cantik gambar candid nih kak... manis betul kembar ber2 nih

    ReplyDelete
  4. cantik. macam model magazine Bintang kecil pulak posing macam tu

    ReplyDelete
  5. hehehe..yup..cantik gambar ni..saya suka..saya suka..

    hehehhe..

    http://www.ceritaejoy.com/

    ReplyDelete
  6. dah macam pose dah even candid pon..hehe

    ReplyDelete
  7. Memang cantik tengok pic twins tu..lama x datang sini..dah makin besar dah dorang..

    ReplyDelete
  8. SA kena cepat cari papa le gitu ... hehehe

    mmg comey gambar ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah