Wednesday, November 16, 2016

Amyra Rosli Bagaikan Cinderella Di Majlis Perkahwinannya

Kenapa lah cantik sangat kamu ni Amyra Rosli....tak ada ayat yang boleh menggambarkan kecantikkan dia . Sebelum bergelar raja sehari pun dah sememangnya cantik, baik semasa mekap atau bila tidak mengenakan mekap...untung betul Amar Baharin dapat Amyra Rosli sebagai isteri, jarang dan mungkin tak ada kontroversi yang besar memabuatkan pasangan ini disayangi ramai...

Jom kita tengok gambar di sekitar Majlis Pernikahan dan Persandingan Amyra Rosli dan Amar Baharin yang macam Cinderella....


Suka persalinan nikah warna rona putih ni...Amyra dan Amar kelihatan sangat Anggun


Alahai comelnya....


Baju dah cantik mekap pun cantik


Aku rasa ini wedding of the year jugak ni...


Cantiknya dress sanding dia...


Anggun melangkah ke pelaminan bagaikan seorang puteri


So sweet


Steady jer Amar..


Alahai romantiknya


Terpancar kebahagiaan di wajah Amyra


Cantik...

Selamat pengantin baru buat Amyra dan Amar...semoga bahagia hingga ke jannah...selamat melayari alam rumahtangga...

20 comments:

  1. Semoga jodoh mereka kekal hingga ke Jannah..
    Gaun dia memang cantik.. Tapi Sha lagi suka design baju nikah dia..

    ReplyDelete
  2. Kahwin gah bebenar masa ekonomi orang lain tengah gawat ya

    ReplyDelete
  3. baju amyra memang cantik.. tapi mekap dia tu tak menaikan seri pengantin. mungkin sebab dia dah selalu mekap tebal kat tv, so bila kawen nampak biasa-biasa jer

    ReplyDelete
  4. dia ni mmg cantikkkk...
    tapi aku lagi suka tgk dia tanpa mekap sebab pada aku dia ni natural beauty...
    dress kawen dia ni mmg mcm puteri kan...i like..

    ReplyDelete
  5. makeup dia sangat cantik...soft je

    ReplyDelete
  6. huhu sy mmg suka tol gown dia ni mmg menjadi sgt theme ala ala princess tuh. terbaek rizman ruzaini!!

    ReplyDelete
  7. cntiknye..kemain gaun.heheh.semoga jodoh kekal smpai akhir hayat..amin

    ReplyDelete
  8. Memang cantik....tahniah both of them

    ReplyDelete
  9. Memang cantik ..
    Macam anak patung cinderella jer tengok amyra tu..

    ReplyDelete
  10. Bertuah sungguh pasangan dua mempelia ini..sama cantik sama padan.

    ReplyDelete
  11. Mohon akak jgn pakai baju pepanjang gini kak..puas Sally nak kejar akak nnt..kekeke

    ReplyDelete
  12. Cantik sesangattt mmg pasangan yang sepadan dua2 ni kan kak

    ReplyDelete
  13. Sepadan pasangan ni.. Semoga bahagia hingga ke syurga. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  14. Cantik.. Tapi macam dah biasa sebab dah selalu nampak bersama berlakon dalam drama

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah