Tuesday, November 8, 2016

Shokubutsu Active Guard Hadiah Penghargaan Dari Client

Baru- baru ini bekerjasama dengan Shokubutsu untuk entry dan promo Shokubutsu Shower Run Oktober lepas..sebagai penghargaan aku di beri hadiah berupa barangan Shokubutsu stock untuk 3 bulan...alhamdulillah antara rezeki blogging yang aku terima sepanjang aktif berblogging ni...ini bukan stock untuk 3 bulan tau...ini untuk 2 tahun kalau aku yang guna la....tapi takde la tamak haloba nak pakai sensorang...aku bagi la sikit kat adik beradik dan tinggalkan skit untuk aku guna sendiri..itupun lebih dari cukup..stok setahun rasanya tu....Shokubutsu antara product mandian terbaik yang aku suka...

Mungkin ada yang anggap aku jakun, mungkin ada yang kata aku poyo...mungkin ada yang suarakan apesal aku yang dapat...apesal diorang tak pernah dapat dan tak mustahil ada yang cakap aku menunjuk2...cukup aku nyatakan percaya pada konsep rezeki. Tidak memilih dan tidak terlau berkira..insyaallah korang blogger lain pun boleh dapat sama malah lebih dari ini...Yang penting kena usaha, rajin, komited untuk berjaya. Aku tak kata aku dah berjaya..banyak lagi yang perlu aku pelajari tetapi ini sebahagian hasil aku kecapi...


2 kotak besar ni memang buat pinggang aku sakit masa angkat...


12 botol jenis 220g + extra 30ml



12 botol besar 650g


Sebotol pun guna 2 bulan inikan plak diorang cakap semua 2 dozen ni stok untuk 3 bulan...kalau aku la namanya yang guna...memang pakai untuk setahun la barang ni semua, mandi gel mandian la hari2 kan...Alhamdulillah rezeki komited dalam dunia blogging...walaupun dapat barangan namun ianya tetap mempunyai nilai tersendiri...dapat barangan pun ok...dapat cash lagi ok...tapi aku tak la memilih sangat...win- win situation...base apa yang aku dapat dan apa yang client akan dapat...inilah keseronokkan berblogging yang tak terhingga...

Terima kasih Shokubutsu Malaysia, terima kasih Lion Japan...

16 comments:

  1. tenkiu SA... lepas ni buat party buih la ekkk hahahaha

    ReplyDelete
  2. waaaa bestnya... meh la pos 2 ke 3 botol kt dana kak heheheh

    ReplyDelete
  3. rezeki...bkn sethn ni...lebih rasanya hehe

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..kak pos sni 2 botol..:)

    ReplyDelete
  5. Wah...bagi cik akak sebotol pun jadi..hihi

    ReplyDelete
  6. bestnya kak. hehehe

    tu lah. kita pun tak kisah dapat barang ataupun cash. dua dua rezeki. rezeki jangan ditolak ye tak. kalau nak beli pun beratus. ni akak dah jimat takyah bli sabun setahun. hehehehe

    ReplyDelete
  7. Banyaknyaaa. mmg setahun ni. hahaha kalau sabun mndi ain pakai shokubutsu yg purple tu. Lepas mandi ketagih hidu bau badan sendiri. hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah tahniah..nak jugak nak jugak bak sini dua btol kak .
    Hahahhaa

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. Rezeki masing2. Allah dah tetapkan pon.. hihi.. kita suka yg oren..

    ReplyDelete
  10. waaa.bestnya..sabun mandi dah keluar daripada list shopping barang rumah..hehe..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Rezeki tu... Tak payah dah beli sabun mandi lepasni.

    ReplyDelete
  12. Wahhh.. Untunglah.. Huhuhu. Cemburu rasanya.. Hikhikhik

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah