Thursday, November 24, 2016

Bila Atuk Melayan Cucu...

Perasan tak..kalau atuk ngan cucu memang sayang betul...apa cucu nak semua diikutkan...ini sebenarnya gambar lama..sekarang diorang dh besar kan..bila tengok balik gambar ni macam sweet sangat...atuk melayan cucu makan eskrem...




Rasanya semua atuk memang sayang cucu kan..kalau mak2 nak marah ke nak pukul sure mak2 kena balik...berani la pukul cucu depan atuk...cubit pun sembunyi2..
Atuk sayang cucu lebih...dulu masa anak-anak2 kecik siap kena bantai dengan tali pinggang or getah paip...cucu x pernah pun kena jentik..

Sabar je la...

15 comments:

  1. Atuk dan nenek memang sayang cucu lebih. Sebab masa besarkan anak dulu ramai yang garang. Hehe

    ReplyDelete
  2. mmg gtu la kn...minta apa saje mesti dpt hehe...ank saya pn lagi la manja....sbb nenek & atok ikut je apa die nk...cucu kesayangan

    ReplyDelete
  3. Tiba2 rasa sayu.. rindunya la pada arwah atok.. :(

    ReplyDelete
  4. sayu tengok ni..teringat arwah kite...

    ReplyDelete
  5. betul kak..sama lah dgn mak pak kami ni. Bile kami marah anak-anak dia bising. Kita dulu kena bantai bagai kot

    ReplyDelete
  6. masa muda darah tgh panas sis hihii. nnt kita da jadi nenek2 pun gitu agknya kan.

    ReplyDelete
  7. hehee..ayah kite garang dekat cucu..kadang baik, baik sangat

    ReplyDelete
  8. Abah aida kalau dgn cucu, hadoi.
    Kita balik disalahkan nya, SA.
    Cucu semua betol.

    ReplyDelete
  9. Hahaha.. betul tu sis..
    Sama macam ayah Sha.. bila cucu balik kemain lagi..
    Macam-macam dibuatnya.. sayang cuculah katakan..

    ReplyDelete
  10. atok mmg mcm tu kan klu cucunye kemain lagi dia melayan ... kita dulu tak pun dibuat begitu

    ReplyDelete
  11. Seronoklah cucu bila atok melayan kan :)

    ReplyDelete
  12. Jangan cuba cuba marah depan atuk.. Atuknya memang akan bela punya.. Jadi atuk memang macam tu agaknya.. Sayang betul dengan cucu.. Depan dia kita kena tahan marah.. Balik kang siap le korang.. Hehehe

    ReplyDelete
  13. Jangan cuba cuba marah depan atuk.. Atuknya memang akan bela punya.. Jadi atuk memang macam tu agaknya.. Sayang betul dengan cucu.. Depan dia kita kena tahan marah.. Balik kang siap le korang.. Hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah