Sunday, November 13, 2016

PENGUMUMAN | Jam Dinding Hadiah Untuk Top Komentator November 2016

Perhatian buat semua readers dan followers...

Kali ni aku nak bagi hadiah jam dinding plak untuk Top Komentator November....puas fikir tak tau nak beli apa..sekali ternampak jam ni ha...suka ngan kaler pepel so...ambik jer terus bayar....



Status aku di FB semalam...

Wahai rakan blogger sekalian....nak umumkan ini hadiah untuk  Top Komentator November 2016...cantik kan? Purple lagi ko...haaa...sapa nak boleh la start tinggalkan komen kat blog banyak2...diulangi...Di blog..bukan kat FB ye....
Tak pernah singgah blog?
Meh la singgah dan follow
http://www.suriaamanda.com/
Setiap bulan ada hadiah menanti anda...bukan setakat komen di entry bulan Nov je...entry2 lama pun boleh..

Jom kita tgok sapa yg kenaaaaa

So apa tunggu lagi korang...jom komen banyak2...mana tau rezeki nak menang jam dinding kan....

16 comments:

  1. erm... mmg cantik sis... Allhamdulillah... tahniah sis

    ReplyDelete
  2. Tahniah. .. saya 1st time singgah sini :-)

    ReplyDelete
  3. Wahh untung siapa yang dapat ni nanti :)

    ReplyDelete
  4. wahh kalau dpt ni best !!! tapi kalau pink lagi best..wkwkwkwkwk

    ReplyDelete
  5. jam dinding..cantikkk.. nak komen banyak lagi lahh..leh tak?hihihi

    ReplyDelete
  6. huhu..kita tgk siapa yg dapat :)

    ReplyDelete
  7. cantik. nak komen banyak banyaklah bulan ni. heheeh

    ReplyDelete
  8. Bestnya hadiah.. Kena jadi komentator setia kat sini.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah