Friday, November 18, 2016

Tersampuk Shopping Di Lazada


Last week kan Lazada buat sales giler2 kan..aku puas menahan gelora hati sebab ye la tgh bulan kot...ekceli bukan xde duit..duit ada tp xde la allocation utk shopping bulan ni..hurmmm...besar betul setan yg menghasut...terjebak jugak beli 5 barang dan beli guna kredit kad...
Ko dah kenapa mama Dania oiiiiii.......ada 2 barang lagi lom sampai...haih..sabau je la...la ni dh rasa macam membazir plak...

1. Compact powder Loreal
2. Kryolan foundation
3. Professional Concealer

Lagi 2 barang next week sampai kot....


21 comments:

  1. nory hampir2 terjebak jugak, mujur dalam account takde duit...hahahahah...padan muka untuk diri sendiri tengokk jelaa org lain syiookkk shopping...hehehehe

    ReplyDelete
  2. tu la...klu tgk sales mmg selalunya terbeli...hehehe....

    ReplyDelete
  3. Yang penting grab brg time murah. Ada duit sikit pun jadik. Perempuan kan camtu. Hihi..nasibla tak terjebak sebab dah shopping online byk sgt bulan 10.

    ReplyDelete
  4. hehehe. lazada memang. suka merasuk orang :D

    ReplyDelete
  5. kan. kita pun tersampuk jugak membeli hari tu. sebab bebetul murah kan. lepas tu macam nyesal tak shopping bebanyak. skrg harga dah bck to normal

    ReplyDelete
  6. kalo merayap kat Lazada , memang akan terjebak sbb banyak discount kan ;)

    ReplyDelete
  7. bukan akak je yang tersampuk..kite pun tersampuk jugak..hari tu dah order 2 barang..ni rasa nak order lagi..hahaha

    ReplyDelete
  8. belum tersampuk lagi setakat ni.. tersampuk sini bahaya, habis duit.

    ReplyDelete
  9. Haha. Kena tutup laptop dan handphone. Baru lepas tersampuk jin lazada

    ReplyDelete
  10. Memang jarang sgt buka page Lazada ni. Sebab dan tau, klau belek lazada ni, duit mesti melayang 😁😁

    ReplyDelete
  11. Syoknya, baru shopping dekat SG Shop. hehe

    ReplyDelete
  12. semua brg mekap kak .....
    ai tak pandai mekap so mmg beli menan je kat anak2 time sale ari tu

    ReplyDelete
  13. Hahaha akhirnya tersampuk jugak ahkak

    ReplyDelete
  14. Shopping jugak baru ni, beli lima barang. Hahaha. Dah sales kan, rugi lah kalau tak grab.

    ReplyDelete
  15. Lazada,, Tak hasut orang bukan lazada la. Kadang pejam je mata bila sales takut terbeli. Haha

    ReplyDelete
  16. Nyorokkan kad kredit sebelum bukak lazada. Suruh dania sembunyikan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah