Friday, November 4, 2016

Singkirkan Toksin Degil Dengan Passion D'Tox

SISTEM PENCERNAAN LANCAR DENGAN PASSION D'TOX

Sebagai seorang food blogger yang kerap menerima jemputan review makanan dari mana- mana restaurant memang selalu mengalami masalah berat badan. Ianya sinonim dan selalu jugak aku dengar rakan- rakan lain merungut apabila berat badan naik dan payah untuk turun.Untuk itu aku sangat memerlukan produk detox yang selamat dan berkesan sebab dah banyak cuba produk detox yang lain tapi hasilnya kurang mengecewakan..tulah..asyik makan..makan..dan makan...masa sedap makan tak fikir kesannya kan...sekarang baru rasa dan padan dengan muka...

Baru- baru ini aku diperkenalkan dengan produk Passion D'tox. Product ini berfungsi untuk membersihkan usus dan lemak degil yang terkandung dalam tubuh badan kita hasil dari makanan yang kita ambil.Bertahun - tahun toksin terkumpul dan kini tiba lah masanya kita detox untuk kesihatan serta proses pencernaan yang lancar. Kadang- kadang bila kurang ambil perhatian kita rasa tak selesa kan...sesuai dengan tagline Life* Eat * Slim, Passion D'tox sangat-sangat membantu.


Apa itu Passion D'Tox?


Passion D'tox (PDX) adalah produk yang mengandungi ekstrak buah-buahan dengan  kepelbagaian
serat yang kaya dengan vitamin C dan E. Minuman kesihatan ini mengandungi serat yang menghalang karbohidrat berlebihan serta kalori kesan dari pengambilan makanan harian anda. jadikan jus berkhasiat ini sebagai sebahagian daripada gaya hidup anda bagi menggalakkan pertumbuhan bakteria, melancarkan sistem pencernaan agar sihat berbanding sebelum ini. Dan paling penting PASSION D'TOX TIADA KESAN SAMPINGAN !


Aku dah detox...korang bila lagi?



Terdapat 15 Sachet


Khasiat dan nutrisi Passion D'Tox

  • Kaya dengan Serat, Vitamin C dan Vitamin E
  • Serat larut membentuk gel dalam laluan pencernaan mengepam keluar kekotoran dan toksin.
  • Mengelakkan sembelit
  • Menyingkir lemak yang tidak diperlukan dan menyekat lebihan karbohidrat dan kalori.
  • Bahan semulajadi dan tiada pewarna tiruan.
  • Tiada kesan sampingan 
  • Meningkatkan jumlah bakteria sihat.
  • Meningkatkan pemulihan kulit.
  • Anti-penuaan.
  • Melembap.
  • Agen pemutihan kulit.



Cara Pengambilan Passion D'tox

  • Larutkan 1 paket Passion D'Tox kedalam 150ml air (suhu bilik) sebelum tidur.
  • Minum segelas air masak keesokkan hari untuk kesan yang lebih cepat
  • Tidak digalakkan untuk ibu mengandung dan kanak-kanak.
  • Sesuai untuk ibu menyusu.


PASSION D'TOX Diperakui HALAL dan disahkan oleh KKM serta 2,000,000 Insurans product.

Korang kalau nak beli produk ni boleh dapatkan details di bawah ni ye..

Harga Passion D'Tox :
1 kotak = RM110
2 kotak = RM200
4 kotak = RM380

Untuk maklumat lanjut : 



12 comments:

  1. waaaaah best tuh tp tang harga trs rsa tak best hehehehe

    ReplyDelete
  2. Kakak dua hari ni macam kena detox tau SA
    Tapi detox ni percuma asyik keluar-masuk toilet - sakit perut sampai demam
    Kalau detox yg SA pegang ni bagus tak sakit perut

    ReplyDelete
  3. Pcl pun nak detox jgk.. terasa macam banyak toksin dalam tubuh badan ni.. cepat letih, berat baran menaik..aduhh. Boleh cuba nanti.

    ReplyDelete
  4. ala..akk dah kurus..
    meh lagi dekat nieyl try meh..hahaha

    ReplyDelete
  5. kite dah cuba..best..sedap..lancar segalanya..

    ReplyDelete
  6. Byk detox keluar skrg ni..detox memg elok utk bdn kite kan..tmbh nk awet muda mcm SA...huhu

    ReplyDelete
  7. Wow.. best dapat detox.. lega je badan..

    ReplyDelete
  8. Dijamin halal tu penting... Terbaik sis!

    ReplyDelete
  9. Badan kita ni memang banyak toksin.. Memang kena buang toksin ni semua

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah