Tuesday, November 1, 2016

Pemenang Top Komentators October 2016


Alhamdulillah...hari ini aku umumkan pemenang Top Komentator October 2016
Rasa macam lama plak tunggu pengomen tegar ni kan...so..tak yah la nak di nafikan lagi...
pemenang bulan October jatuh kepada


Tahniah Zatie..

Email alamat ke Suriaamanda@yahoo.com
Tajuk : Top Komentator October 2016

Nantikan hadiah ye....buat yang kurang bernasib baik...teruskan komen untuk November plak ok...
Insyaallah every month aku sediakan hadiah untuk seorang pemenang....

16 comments:

  1. Tahniah... Izati. Nampaknya tak sia sialah mengomen ye, dapat pulak cenderahati dari SA

    ReplyDelete
  2. wow tahniahhh semua
    nti share hadiah tau
    kbai

    ReplyDelete
  3. Tahniah Izzatie.
    Lama dah tak amik bahagian untuk top komentar ni.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada pemenang. Ramai yang sudi membaca, tapi tak semua orang tinggalkan komen, kan... :)

    ReplyDelete
  5. Hihi.. Yeayyy. Alhamdulillah.. Tenkiuuu kak sa. Mmmuahhhh..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Zatie. wahh nama kita no 2 last . ehheheh

    ReplyDelete
  7. Seronok betul komen kat blog nih.. Tiap bulan ada hadiah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah