Wednesday, November 16, 2016

Cuti- Cuti Malaysia 2017

Hi korang...

Tahun depan banyak giler cuti weh....mak oiii...habis la..kena la cari duit lebih skit ni sebab cuti boleh dikatakan setiap bulan ada kecuali Bulan March, April, July dan November...


Tahun ni memandangkan anak dara aku exam UPSR so takde la cuti- cuti Malaysia..so boleh la mula bercadang tahun depan..kali ni dah nekad dan dah plan nak pergi bercuti berdua jer dengan dia...nak rehatkan minda dan jugak as a reward sempena dia habis sekolah rendah...dimana dan bila tu nanti aku fikir..nak kena cari flight murah skit...as for now maybe rancang dalam Malaysia je dulu...
Belum berjanji..cum bercadang dan moga allah luaskan rezeki aku untuk aku kabulkan impian kami berdua...

So korang...tengok la senarai cuti tu..boleh dah buat perancangan...memang banyak cuti la negara kita ni...ikutkan aku tak berapa suka cuti panjang2 ni..kang dah cuti lama x leh nak move on plak...

Selamat merangka percutian tahun depan ye...Yogjakarta kita yuk!!!eh......

16 comments:

  1. cuti thn dpn byk gk bersambung222 syok

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Dah boleh mula merancang cuti..

    ReplyDelete
  3. Pling best 'Chinese New Year'...;-)

    ReplyDelete
  4. dkna tengok kalendar tahun depan tuk cuti bersalin je..ahhahaa

    ReplyDelete
  5. Senang nak plan cuti2 tahun depan kan hehe:)

    ReplyDelete
  6. wuuu..best la kan kalau cuti cuti ni..heheh

    ReplyDelete
  7. cuti CNY sambung sabtu ahad.. cuka2

    ReplyDelete
  8. Best..tapi bos nak amek 11 public holiday je next yr..huhuhu.. tetiba jadi tak best

    ReplyDelete
  9. tahun depan banyak jatuh cuti hari minggu..so jimat sikit cuti tahunan..cuma kena fikir tang onkos jerlah.

    ReplyDelete
  10. Dah boleh rancang ni nak pergi bercuti ke, nak buat kenduri ke. Heheh

    ReplyDelete
  11. Bestnyaaa holiday! Dapat merehatkan minda dan badan setelah penat bekerja kan ^^

    ReplyDelete
  12. Hehehe bila dah cuti panjang.. Nak naik kerja balik memang le malas

    ReplyDelete
  13. Salam sejahtera Tuan / Puan, semoga Tuan / Puan senantiasa diberikan kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki (Amiin)… Kami disini ingin menawarkan perkhidmatan sewa kereta di Bandung / Jakarta. Buat Tuan / Puan yang sudah merancang bercuti ke Bandung / Jakarta dan memerlukan kereta beserta pemandu bolehlah hubungi kami :
    Call : +6282262272279
    WhatsApp : +6282280000071
    Email : podomorootransportbandung71@yahoo.com
    Blog : http://podomoroopelancongbandung.blogspot.co.id (Podomoroo Transport Bandung)
    Facebook : Podomoroo Transport
    Fanspage : Podomoroo Transport Bandung


    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang…
    Kami pun menyediakan Pakej Transport dan Hotel
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    3D2N
    2 Pax = 330 Rm / Pax
    3 Pax = 300 Rm / Pax
    4 Pax = 230 Rm / Pax
    5 Pax = 230 Rm / Pax
    6 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Short
    3D2N
    7 Pax = 250 Rm / Pax
    8 Pax = 220 Rm / Pax
    9 Pax = 220 Rm / Pax
    10 Pax = 200 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    3D2N
    11 Pax = 220 Rm / Pax
    12 Pax = 200 Rm / Pax
    13 Pax = 200 Rm / Pax
    14 Pax = 190 Rm / Pax
    15 Pax = 190 Rm / Pax

    Pakej Transport dan Hotel 4D3N
    Kereta Avanza, Luxio, Apv, Evalia, Sigra, Grand Livina
    4D3N
    2 Pax = 460 Rm / Pax
    3 Pax = 430 Rm / Pax
    4 Pax = 320 Rm / Pax
    5 Pax = 330 Rm / Pax
    6 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Short
    4D3N
    7 Pax = 350 Rm / Pax
    8 Pax = 310 Rm / Pax
    9 Pax = 310 Rm / Pax
    10 Pax = 280 Rm / Pax

    Van Long, Toyota Hiace Commuter
    4D3N
    11 Pax = 310 Rm / Pax
    12 Pax = 280 Rm / Pax
    13 Pax = 290 Rm / Pax
    14 Pax = 270 Rm / Pax
    15 Pax = 280 Rm / Pax

    Kami sangat mengutamakan kepuasan tetamu dan dijamin harga yang sangat berpatutan.. Insya Alloh kami memberikan service yang terbaik dan layanan taraf 5 bintang… Semoga inform dari saya dapat memudahkan urusan bercuti Tuan / Puan untuk ke Bandung.


    Nb : Yang lebih mahal itu banyak, yang lebih murah pun ada tapi kami janjikan yang terbaik dari Podomoroo Transport Bandung... (Insya Allah) Jom mari melancong di Bandung murah sahaja.. Wassalam, Terima kasih...

    ReplyDelete
  14. yogjakarta skrg femes tu kak. cantik2 dan banyak tempat menarik. teringin juga nak pergi sana.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah