Monday, November 14, 2016

Ngomel Tentang GV3 Sambil Minum Kopi Mahal



Hi korang...
Dah makan tengahari...hari ni hari melantak aku..makan..makan..dan makan...pekena nasi campur lauk ikan keli bakar ngan siput sedut masak lemak cili api kat Sambal Hijau Sg Pechala kot..takde gambar nak share sebab dh kebuluq gila....

Dah makan tu lepak plak Starbucks...pekena kopi mahal sambil browsing...wah..senang nya hidup...i would like the freedom..ehhhh....dh kenapa..haha cuti ari ni half day uruskan hal kat Seremban then balik KL...apa nak citer ni erk...
Korang tengok x konsert GV3 malam td ..agak terkilan la sebab Ameng dah 2 kali nyanyi salah lirik dan lupa lirik..tp dia masih kekal..ikutkan antara Ameng ngan Zur Eda boleh tersingkir semalam kan..tp Shidi yang terkeluar...Sian Shidi..dia selama ni bagus je..even Juri pun sangat terkilan bila Shidi terkeluar..Dah rasa macam tak best plak GV3 ni bila macam pilih kasih dan ada anak emas..anak emas dapat lagu best2..Rasa nak boikot je tapi Siti Sarah ngan Zarul masih kekal kan..sandarkan harapan kat diorang berdua la lepas ni..
Minggu depan dengan tema RockDut plak...harap2 best la konsert minggu ke 6 ni...tp kelakar plak tgok Kak Lina PomPom datang ngusik TokRam...hahaha....

18 comments:

  1. haah betul la kaklong, ingatkan ameng yang terkeluar malam tadi tapi rupanya shidi walhal shidi bawak lagu tu baik kot + takde lupa lirik langsung

    ReplyDelete
  2. Tk tgk smlm.. Awal terlena tp kwn2 update kata ameng lupa lirik.. Apa2 pn saya teamzarul hehe

    ReplyDelete
  3. setuju.... aku dh aim ameng terkeluar rupenye shidi, sedangkan ameng dh bape kali terlupa lirik...

    dana tak suke sgt lah kak lina tuh, mcm gedik pulak... teringat2 lg drama airmata dia... gedik

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum suria...kita tunggu minggu depan dangdut rock...;)

    ReplyDelete
  5. tu la psl...pelik Ameng dh 2 kali lupa lirik...mungkin rezeki dia kot..hihi

    ReplyDelete
  6. mmg ameng terlupa lirik tp bab lain dia power jd keterlupaan tu leh tutup la.. i nak sgt akak zure eda tu kuar tp rezeki dia masih ada. Arrgghhh!!!

    ReplyDelete
  7. Kannnn. terfikir menda sama. tpi ntah rezeki dia la kan. :)

    Singgah jenguk tanya khabar. Semoga sihat selalu. ❤
    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  8. kan, kak ana perasan gak si ameng tu dua kali silap tapi still ada.. penuh drama je GV ni :)

    ReplyDelete
  9. GV memang penuh drama...program astro memang penuh drama semuanya..haha

    ReplyDelete
  10. sedapnya siput sedut tu.. terimagine dah..

    ReplyDelete
  11. Green t peberet saya klo p starbucks

    ReplyDelete
  12. setuju dengan sis.. Ameng patutnya terkeluar.. Shidi much better than him..

    ReplyDelete
  13. Cikna lebih suka 'Intan Sarafina' tu yg keluar xde la best mne pun nyanyi,muka sombong gitu...'

    ReplyDelete
  14. Huhu. Time ni, tengah kat kolej.. Gigih download gv3 tau. haha

    ReplyDelete
  15. Hehehe.. Memang tak layan tengok realiti tv ni.. Nak tengok tv pun tak sempat

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah