Friday, November 4, 2016

RATUMANJA Serum Pengetat Vagina Teman Baru Wanita

AMARAN: Page ini untuk orang dewasa berumur 18 tahun ke atas sahaja!

Entry ini khas untuk Wanita ye..kaum Adam..pergi bilik sebelah jap..kita bagi eksklusif sessi bersama wanita...Maaf ye semua followers..entry ni agak 18sx skit bukan nak show off sangat cuma membantu menghebahkan penyelesaian kepada permasalahan wanita abad ini. Wanita selepas melahirkan anak akan mengalami pelbagai masalah, sana longgar, sini menggelebeh, sana sakit, sini sakit..so.. Jangan biarkan semua ini  membelenggu rumahtangga anda.Tiada wanita yang suka dengan masalah ini kan...sapa tak sayang laki oiiiii....kalau tak jaga laki korang lari satu hal plak kan...remuk redam makan hati...zaman sekarang tak perlu malu untuk cari jalan penyelesaian...

Jom tengok product istimewa ni....



Kami sedia membantu!siapa? 

Jangan malu jangan segan..team RATUMANJA ada jalan penyelesaiannya...

Korang ada masalah ini?
  1. Miss V longgar dan kembang?
  2. Hilang daya kemutan?
  3. Tidak sensitif & tidak puas?

Memperkenalkan RATUMANJA serum pengetat vagina merupakan produk yang mampu mengembalikan kenikmatan hubungan intim anda dan pasangan. 

Ketat dan mencengkam!


Kelebihan RATUMANJA:

  • Mengetatkan Miss V dalam masa 1 minit
  • Merapatkan dinding dan menguatkan otot vagina
  • Mencegah dan merawat keputihan
  • Membasmi kuman & bakteria yang menyebabkan bau kurang enak pada vagina
  • Meningkatkan daya sensitif pada vagina
  • Mencerahkan bahagian sulit wanita
  • Selamat jika termakan
  • Dihasilkan dari ekstrak manjakani dan sumber tumbuh-tumbuhan
  • Mendapat kelulusan KKM dan halal

TESTIMONIAL BERJAYA








Cara Penggunaan:

1. Lumurkan beberapa titis dihujung jari
2. Sapukan 1 inci ke dalam faraj dan disekeliling bibir faraj
3. Biarkan sehingga kering
4. Sesuai dipakai 15 saat sebelum bersama pasangan.

***Untuk kegunaan luar sahaja

Harga sebenar RM110..tetapi promosi sedang dijalankan

Harga promosi = 1 unit RM70 & 2 unit RM100

Hubungi/ SMS/ What'sapp stokis dan pengedar ditalian 0162195059 atau lawati 

RATUMANJA TEMAN KEBAHAGIAANMU......DAPATKAN SEGERA!!!!!!


9 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah