Saturday, May 30, 2015

"1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "

Join Segmen & Giveaway Sebagai Tanda Sokongan Sesama Blogger


Sila Klik Banner Untuk Join


Syarat nak join segmen dan giveaway ni mudah jer kot..

Buat entry dengan tajuk "1st Segmen & Giveaway By Afidah Azmi88 "
Blogger dari Malaysia yer..yang luaq negara tu...susah sikit kot nak post giveaway..
Backlink kan burung hantu tu..
Wajib follow IG afidahazmi88 /  Blog Afidah Azmi88
Tarikh tutup penyertaan adalah 27 June 2015 jam 11.59 pm
Hadiah yang ditawarkan akan diberitahu pada 28 June 2015...hanya 5 yang bertuah akan terpilih..
so tunggu apa lagi...cepat-cepat join...Hantarkan link yang bukti korang dah join dekat ruangan komen yer..

Selamat bersegmen

13 comments:

  1. gud luck kak SA...KG nak join juga ni

    ReplyDelete
  2. Assalam..Kak Sue singgah sini dari segmen yg sama..done follow n good luck ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Terharu sgt sebab SA sudi join GA Fida...good luck yer :-)

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan...
    Singgah sini..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html

    ReplyDelete
  5. ada GA di blog.jemput :) http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2015/06/1st-giveaway-by-farah-adila.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum dan salam ziarah, saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/1st-segmen-giveaway-by-afidah-azmi88.html ... sila lah datang ke blog saya.... Good Luck

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah