Tuesday, May 19, 2015

Q'SARRA BEAUTY SKINCARE

KEKALKAN KEJELITAANMU DENGAN BEAUTY SKINCARE



Produk Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia, selamat digunakan dan dijamin berkesan serta telah mendapat kelulusan GMP Dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Tak perlu ragu-ragu jika digunakan.

produk hilangkan jeragat


Produk Q’Sarra Beauty diformulasikan dengan menggunakan bahan seperti Collagen, Serbuk Mutiara, Argan Oil,Vitamin E dan Vitamin C. Produk ini bebas dari bahan kimia berbahaya.

PERUBAHAN PADA WAJAH ANDA SEAWAL 7 HARI

Produk Q'Sarra Beauty Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Muka. Q'Sarra Beauty Skincare dapat membantu pelbagai jenis masalah kulit muka:-

✔ Menghilangkan kedutan
✔ Mengatasi masalah jerawat
✔ Mengatasi masalah jeragat
✔ Menyerikan kulit yang kusam
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menghilangkan & menyamarkan blackhead & whitehead di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Mencerahkan & memutihkan warna kulit
✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Mengatasi msalah kulit muka hangus
✔ Mengatasi kulit berminyak
✔ 100% Satisfaction

Produk Q'Sarra Beauty Skincare ini berupaya membantu anda merawat dan mencegah pelbagai jenis masalah kulit muka seperti jerawat & jeragat yang teruk,parut-parut jerawat & jeragat, white&black head,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak,tona tidak sekata,mencerahkan & memutihkan warna kulit dan pelbagai lagi masalah yg lain.




Tidak hairanlah mengapa pengguna Q'Sarra Beauty berpuas hati dan menjadi pengguna setia setelah mencubanya. Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan Bumiputera dari Malaysia dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Telah diakui oleh Biro Farmaseutikal Kementerian Kesihatan Malaysia.

KEISTIMEWAAN


Q'Sarra Collagen Soap Gold
produk hilangkan jeragat
  • mampu mencerahkan kulit secara semulajadi
  • mengecutkan jerawat
  • mengataasi masalah jeragat, kulit kering, kulit kusam dan wajah akan jadi lebih bersih, lembut dan tegang selepas dicuci
  • sesuai untuk semua jenis kulit
Q'Sarra Day Cream (SPF 30)
produk hilangkan jeragat
  • dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut
  • mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah
  • melindungi wajah dari sinaran cahaya matahari dengan SPF30
  • boleh dijadikan alas bedak atau foundation bagi mencegah debu dan kotoran pada wajah
  • sesuai untuk semua jenis kulit
Q'Sarra Night Cream

produk hilangkan jeragat
  • membuang sel-sel kulit mati
  • merawat pada waktu malam dengan kulit lebih halus dan tegang
  • menghapuskan jeragat, jerawat, parut dan pigmentasi
  • melembabkan dan mengebukan kulit
  • memberi kelembapan pada kulit muka
  • mengecilkan Pori-pori
  • mengembalikan keremajaan kulit
  • anti kedutan
  • mencerahkan Kulit muka
  • sesuai untuk semua jenis kulit

CARA-CARA PENGGUNAAN SET Q’SARRA BEAUTY SKINCARE

  1. Basuh muka & leher guna soap collagen gold Q’sarra Beauty. Jika anda memakai mekap seperti foundation atau compact powder, cuci muka dengan soap collagen gold Q;sarra Beauty ulang cara yang sama sebanyak 2kali (double cleanse) kerana siap collagen gold Q’sarra Beauty mampu mencuci dengan bersih make-up anda tanpa mengguna make-up remover.
  2. Olehkan(sapukan) Day Cream Q’sarra Beauty keseluruh wajah dan leher. Day Cream Q’sarra Beauty juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.
  3. Pada waktu malam, ulangi cara 1 diikuti dengan sapuan night cream Q’sarra Beauty keseluruh wajah dan leher. Sebaiknya sapuan night cream Q’sarra Beauty ini dilakukan 1 jam sebelum tidur. Night cream Q’sarra Beauty juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.

Testimoni pelanggan:

produk hilangkan jeragat

produk hilangkan jerawat

produk hilangkan jerawat

Tempahan dan Pertanyaan

Sebarang tempahan dan pertanyaan, boleh hubungi terus nombor ini melalui aplikasi Whatsapp ataupun mesej

produk hilangkan jerawat



                 

46 comments:

  1. Bagus yer leh hilangkan jeragat teruk kt muka customer tu SA...perghhhh sesuai ni kalau mereka yang ada masalah cm ni.

    ReplyDelete
  2. Buat kakak teruja pulak..
    Kenalah tunjuk harganya sekali SA

    ReplyDelete
  3. Menarik jugak ni pada yang masih mencari produk sesuai

    ReplyDelete
  4. uishhh nmpk betul perbezaan die...

    ReplyDelete
  5. perbezaan dan perubahan yang baik. info sangat berguna buat yang memerlukan

    ReplyDelete
  6. terima kasih atas info produk seperti ini kak suria

    ReplyDelete
  7. bagus produk ni SA.. mgkin boleh cuba nti :)

    ReplyDelete
  8. terus teruja nak beli produk ni kak SA...

    ReplyDelete
  9. Good review, mcm menarik kan produk ni

    ReplyDelete
  10. uikksss. daebakk! kc pun agk byk jerawat.huhu

    ReplyDelete
  11. pernah dengar produk ni. agak terkenal

    ReplyDelete
  12. Wahh berhasil dan berkesan produk ni.

    ReplyDelete
  13. Tak pernah cuba... tapi mcm menarik kan...

    ReplyDelete
  14. Perubahan jelas berkesan! tak caya tgk testimoni.. nampak kan!

    ReplyDelete
  15. Jom dptkan seger produk terbaik ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah