Thursday, May 7, 2015

Tudung Bawal Aidijuma Rebutan Ramai

Berita Baik Untuk Peminat Tudung Hot!!!

Senyap2 je aku jual tudung...banyak kawan opis yg  rembat ni...so ada 3 helai lagi yang hotdan blom berpunya...agak2 ada x antara readers Suriaamanda nak beli ni?
Aku nak habis kan 3 helai ni je lagi...sapa cepat dia dapat ye...Tudung Aidijuma ni tengah HOT kan.....

Sapa nak vogue the vass pakai tudung hot yg sentiasa habih stok bleh la bli kat aku....tak yah nak beratur time Aidijuma buat sale....





RM 18 postage RM6 Semenanjung




RM18 postage RM6 Semenanjung




RM18 Postage RM 6 Semenanjung




Tinggal 3 ni je...


So korang kalau berminat boleh la email aku


atau lagi cepat boleh wassap terus

0123319641




24 comments:

  1. tudung bawal aidijuma ni memang tengah hot..cantik2 coraknya..

    ReplyDelete
  2. Adik ipar ai rajin melayan tudung ni.. ai pulak dari berbawal ke shawl..

    ReplyDelete
  3. Cantik2...tp dah cukup tudung dah..ada yg xpkai lagi...hehe..moga2 ada pembeli..

    ReplyDelete
  4. lama dh tk borong tudung AJ..yg bli dlu2 pn ada lg yg blum pki

    ReplyDelete
  5. cantik..kalau falsya pakai bawal akak dh dpt wassup falsya dh..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe...next instant shawl eh....tunggu...

      Delete
  6. kak SA..KG tak minat AJ..minat tudung bawal satin yg watak pelakon hati perempuan tu pakai

    ReplyDelete
  7. adijuma nih ada macam2 corak.. sedap pakai tudungnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kain die lembut beralun.. Kalau ade bidang 60 dh belikn utk wife.

      Delete
  8. Belum lagi mencuba Adijuma sebab suka pakai shawl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fizah cuba la. Nnt ayu gituu

      Delete
    2. wow bagusnya pakai shawl. sy ngn shawl mmg tak ngam hehee

      Delete
  9. Secantik pemiliknya. Tau tak lelaki majoriti suka tgk wanita bertudung bawal. #Kbai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong tu, hubby cn pun selalu puji bila cn berbawal, tp tula, pakai bawal ni susah nak jadi compare ngn shawl

      Delete
    2. wow iyeke papa? ttbe nak mengaku kc peminat tegar tdung bawal hehehe

      Delete
  10. aidijuma mampu amik white label je

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah