Thursday, May 14, 2015

Selamat Hari Ibu...

Bukan Cinta Biasa Hadiah Buat Mama

Rasanya belum terlambat lagi aku nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua yang bergelar ibu dan bakal2 ibu di dunia ni....seperti tahun2 yang sudah tiada sambutan pun buat kami yang bergelar ibu dalam family, hanya ucapan dan gelak tawa riang makan2 family je...tahun ni sambut di majlis kenduri kawen sepupu...nanti aku update citer tu ye...sibuk sangat la...



yang tgh tu x leh sambut sebab belum bergelar ibu pun...nikah pun lambat lagi bulan 8 nanti


Sangat mengejutkan aku bila tiba2 DeeJay yang bertugas hari tu panggil nama Dania untuk menyanyi...aku macam x percaya je....akhirnya buat pertama kali aku dengar Dania nyanyi...boleh tahan merdu suara dia tp dia agak nervous masa ni....first time nyanyi di khalayak ramai....dapat sorakan lagi...mama pun gigil skit nak amik video dia...ehhhh...mestila ada video cuma dari tadi cuba nak upload asyik failed je...x tau kenapa....nanti aku cuba upload ok....




Kakak Dania macam takut2 nak nyanyi...nervous dia...


CINTA MAMA PADA KAMU JUGA BUKAN CINTA BIASA 



Terima kasih yang tak terhingga buat kakak Dania...terharu mama bila kakak nyanyi lagu tu...sesungguhnya cinta mama pada kamu memang Bukan Cinta Biasa...mama cintakan kamu seumur hidup mama..tiada kata2 yang mampu mama berikan untuk menggambarkan perasaan mama terhadap kamu...sayang kamu selamanya Hingga Hujung Nyawa....



36 comments:

  1. selamat hari ibu to you too dear! :))

    ReplyDelete
  2. Sweet Dania nyanyikan lagu untuk mama dia.

    ReplyDelete
  3. happy mother's day to you dear... pandai buat kejutan Dania untuk SA :)

    ReplyDelete
  4. ala sweet nya. kalau Ayu dah hujan air mata dah..terharu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn lpe sediakn payung sebelum hujan.. Heeheh. #joking

      Delete
  5. anak nyanyi utk ibu tersyg mesti terharu..dlu ank time kecik nyanyi ibu ratu hatiku pn nk nangis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menangis air mata darah sbb trharu

      Delete
    2. Tula, cn Irfan ckp mama cantik pun dah terharu, hehehe

      Delete
  6. selamat hari ibu buat kat Suria dan semua ibu di dunia

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari ibu buat isteri abg arz hehhe

      Delete
  7. so sweet Damia menyanyi... selamat HAri Ibu jg SA..;)

    ReplyDelete
  8. wah sweetnya Dania nyanyi lagu :D sempena hari ibu pula tu eh. hehehehe.. lama2 power dah la tu nak nyanyi depan orang. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amy j boleh tak nyanyi depan orang?

      saya kalau nyanyi ramai yang nangis nanti

      Delete
    2. Jom nyanyi dom group. Haha

      Delete
    3. pergh CN main dubsmash skrg hahaha

      Delete
  9. selamat hari ibu buat semua ibu dan bakal ibu

    ReplyDelete
  10. selamat hari ibu untuk semua ibu2 hehehe..

    ReplyDelete
  11. Ibu memang tiada tandingannya...selama hari ibu SA

    ReplyDelete
  12. selamat hari ibu buat SA..

    ReplyDelete
  13. selamat hari ibu kak SA. jasa ibu hanya Allah mampu membalasnya :)

    ReplyDelete
  14. olololo....sweetnyaaa....selamat hari ibu kak SA...hari2 adalah hari ibu

    ReplyDelete
  15. hari hari , hari ibu. selamat hari ibu kak

    ReplyDelete
  16. Hari-hari adalah hari ibu.. tanpa ibu huru-hara rumah.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah