Monday, May 11, 2015

Hantu Mangga Muda

Merembes Air Liur Korang Kerana Entry Ini

Hi korang...sorry la...bukan nak bagi korang terliur ke apa...just nak share je...malam tadi aku melayan mangga muda ni...layan dgn adik ipar yg mmg hantu mangga muda...
Ada yg terliur ke...alahai....sori ler....mmg sengaja pun buat terliur...muahahaha...


Besor2 buah mangga amik kat umah kazen


Sedap kan..hiris nipis2 lemak2 masam rasa dia


Pecahkan cili...belacan dan gula skit...nak lg best perah asam limau...


Settle 2 biji mangga mlm td....pas tu sakit perut....padan muka...

Mengidam?

Choiiii...mana ada...aku mmg suka makan mangga muda...yg masak tu x berapa nak layan sgt....

Pas tu mak bising...siap ckp....sapa nak abihkan yg sebakul lg tu?

Heheh.. adik ipar aku ada kan...biar la dia yg abihkan....

Tgok gambar ni semula rasa nk mkn lg...semua tinggal kat Seremban...x kan naj balik Seremban semula kan....

Tgok gambar je la....


35 comments:

  1. err say tak makan mangga muda..tak suak masam sebenar nyer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cn pun tak suka mgga muda, suka yg separa masak tu

      Delete
  2. akak...kembang mulut dah nie..adehhh..

    ReplyDelete
  3. hadoii.. ngencess.. teringat sambal dia yg kakak saya buat.. dia ada guna asam jawa..

    ReplyDelete
  4. Bonde pon suka, mengidam anak tekak je.. :)

    ReplyDelete
  5. sedapnya...baru SIL pun tunjuk mangga muda ni..dah ngences ni...

    ReplyDelete
  6. ngencess...SA....lama tak makan ni
    #click2 nufnang#
    #www.azirahman.com#

    ReplyDelete
  7. Telan air liuq tgk...feveret jugak ni..

    ReplyDelete
  8. kecur ayaq liur.. hahha.. nyum...

    ReplyDelete
  9. adui ..... ari tu blkk rumah mentua mls nk kait ,.... nk dah teringin plak ... hisshh

    ReplyDelete
  10. halamakkk mmng dh teliooo la T__T

    ReplyDelete
  11. Sesekali pun saya enjoy juga pekena mangga muda ni. Cuma ada waktu nasib tak baik akan ada kesan kat perut pulak huhu..

    ReplyDelete
  12. terasa kat mulut daa masam2 sedap buah mangga ni. hihi

    ReplyDelete
  13. Kalau dapat ni hadap sensorang je..hihi..

    ReplyDelete
  14. Sama laa....sally bawak balik dr kampung haritu...meleleh oii! hahahaha

    ReplyDelete
  15. akak!!!! memang buat merembes air liur tengok entri ni..huhu..sama la kak, wana pun hantu mangga muda..suka sangat makan..heheh..

    ReplyDelete
  16. uihhhh..
    penyebab gestrik ni!!!!!!

    ReplyDelete
  17. Alamak ...ni bikin sakit ati gue ni hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lg Kak Lya cepat cari.. Kang terliur lama2 susah plak..

      Delete
  18. mangga muda sedap makan dengan kuah rojak. pehhh. pedas2. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu.. Kalau mkn x sdar mertua lalu ky sebelah.. Hehehe

      Delete
  19. pergkhhh..cicah kicap tu yg mabeles

    ReplyDelete
  20. Kak Suria... PapaG negencesss (terliur dlm bahasa jawa)

    ReplyDelete
  21. adoiii merembessss smpi ke bilik kwn sblh ahahahaha

    ReplyDelete
  22. Ni lagi satu.. laju2 ai scroll ke bawah.. waaa.. tak menahan tengok..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah