Thursday, May 28, 2015

Ragam Si Kembar Sebelum Birthday

Hi korang....meh aku kongsi ragam anak2 dara aku beberapa hari sebelum birthday diorang ari tu...memang geram je hati bila dapat wassap dari ibu diorang...bila tgok balik rasa nak ketawa...hehehee...


invitation dari group whatsaap je...


dia buat ceni sebab aku cakap nak bawak Kakak Dania turun KL


Konon2 jawapan dari Kakak Dania


Jawapan dari Aressa


hahaha...seronok plak dialog bergambar ni...


Jawapan dari Adeliya...

budak2 ni kalau perhatikan memang adakala buat kita semua geli hati kan...lasak macam mana pun diorang tetap kesayangan kan...kalau xde tu sunyi...terasa rindu...bila ada terus rasa panas hati bila tengok bergaduh...macam2 hal diorang buat...yang kesiannya Qhaira la...sebab dia akan disisihkan oleh si kembar...si kembar jeles sebenarnya sebab  sekarang Qhaira dobot tu jadi kesayangan jugak...tp kan...bila aku acah2 nak masukkan Qhaira dlam peti ais sebab diorng x kawan...pandai plak menangis merayu2 jangan mama...jangan mama...tp x nak kawan kan...

Aduhai...anak...anak....ragam kamu buat mama geram la....

13 comments:

  1. seronok bila dah ramai ramai tu..lagilah yang dewasa suke membuli kan :)

    ReplyDelete
  2. anak-anak penawar duka...
    memang buat kita geram gembira selalu :)

    ReplyDelete
  3. hahaha bebudak kan. memula bila dorang buat perangai memang rasa geram, tapi bila time dorang tido..rasa kesian plak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul.. itulah yang selalu ai rasa bila berhadapan dengan kerenah dorang.. ;)

      Delete
  4. ha ha ha, bila ramai lagi riuh dan lagi banyak kerenah... kena tiba-tiba anak teruna pula datang masuk campur cam ner tu??? Ha ha ha ha... Mau mama pengsannn....

    ReplyDelete
  5. hahahaha..kene betul semua dialog tuh ngan expression muke dieorg..hahha

    ReplyDelete
  6. waktu dorang sedang nak membesar ni memang ai akan amik gambar dorang banyak2.. simpan jadikan kenangan untuk dorang.. ;)

    ReplyDelete
  7. acah-acah masukkan dalam peti ais.....??!! OMG... OMG... OMG....!!
    hahahahahaa... :)

    ReplyDelete
  8. BERDRAMA SGT, SUKE DIALOG2 DI ATAS, NAMPAK CUTE dan MESRA okehhhh, huhuu~

    kerenah2 inilah kenangan2 sekaranggg....nanti dh besaq, memasing maluuuu tahu perangaiiiii, hahahaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah