Thursday, May 14, 2015

Follower Suriaamanda Cecah 1305

Follower Suriaamanda Bertambah


Sejak aku join EFG ni...atau nama panjangnya Exchange Feed Group, apa aku perhatikan Pageviews aku hari demi hari bertambah...sebelum ni takde macam tuh...dan aku perasan jugak follower aku pun dah bertambah...

Alhamdulillah....



Sebelum ni nak cecah 1300 pun payah...punya la lama kan...ye la blog picisan macam aku ni sapa la nak follow...dah la tulis pun ntah apa2...xde niche yang specific more to personal dan lifestyle jer....tapi takpe la baru jer join Group EFG ni kan...belum punsetahun jagung lagi...apapun pencapaian terbaru ni adalah terbaik dan amat2 menakjubkan....semoga follower makin bertambah dan bertambah...

Terima Kasih Yang Tak Terhingga

Apa yang aku harapkan follower follow aku sebab blog aku...penceritaan dan perkongsian aku bukannya tangkap muat dan nak menaikkan traffic semata2...tetapi sama2 membantu pencapaian blog masing2 kan....mana yang baru follow aku tuh....terima kasih kerana sudi follow...dan yang dah lama follow...alhamdulillah korang masih sudi menatap blog yang  seberapa ni...terima kasih yang tak terhingga...yang blom follow...mai la follow.....


47 comments:

  1. Replies
    1. Tahniah kak .. EFG memang awesome, percaya kan?

      Delete
    2. tahniah kak SA...KG pun sama...dlm EFG baru kenal kak SA

      Delete
  2. Replies
    1. kan...mana tahu nanti pergi tempat akak...boleh singgah menyinggah...kan dah terjalin hubungan yg erat...

      Delete
  3. aku suka baca blog santai mcm ni .... tak yah nk serabut sgt2 kan

    ReplyDelete
  4. harapan semua EFG, Bukan Sembang Kosong jadi kenyataan.. insyaAllah..dan Tahniah SA.

    ReplyDelete
  5. sama lah kita blog picisan ni bukan senang orang nak follow.. apapun tahniah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. betul kak suria ramai peminat. tahniah kak suria

      Delete
    2. mcm blog bonde. byk peminat :)

      Delete
  7. Wow. ramainyer! congratulations! :)

    ReplyDelete
  8. Ukhuwah terjalin tanda ikatan walau sekadar di alam maya SA
    Tahniah dari kakak.

    ReplyDelete
  9. Moga terus semangat nak berblogging kak

    ReplyDelete
  10. folower saya 100 pun xsmpai. huhuuuu

    ReplyDelete
  11. wah..makin banyak tu kak..tahniah..wana lambat lagi nak sampai angka tu :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah kak..moga makin bertambah :)

    ReplyDelete
  13. tahniah kak suria...semoga EFG dapat terus memberi manfaat pada semua yang turut serta...

    ReplyDelete
  14. Tahniah.. Ble la papaglamz nk 1k++ follower gak ni..

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak SA, ni la istimewanya EFG, saling menyokong antara satu sama lain, sayang EFGiers ketat2 ... ;)

    ReplyDelete
  16. wow hebatnya kak SA! kc tak sampai seribu pun hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah