Wednesday, May 6, 2015

Puzzle Bergambar Buat Yang Tersayang

Pernah tak korang rasa buntu untuk cari hadiah buat orang tersayang...kalau boleh time2 tu jugak nak cari kan..dan kalau boleh jugak time2 tu jugak nak pastikan ianya hadiah yang paling istimewa yang boleh disimpan sebagai kenangan kan? Bila terpandang jer hadiah tu sure teringat siapa yang bagi...sure terkenang saat2 indah...

Jadi...Puzzle Bergambar memberikan yang terbaik untuk korang...pastinya orang tersayang akan tersenyum sampai ke pipi bila buka bungkusan hadiah dari korang kan...berbunga hati...bangga sekejap sebab yang tersayang berpuas hati.....



SENARAI PRODUK & HARGA 

Puzzle Saiz A4 RM25
- Standard saiz kertas a4 biasa

Puzzle Saiz A5 RM20
- Besar dia half a4

Puzzle Bentuk Love RM25
- Lebih kurang half a4

Magnetic Puzzle RM35
- Saiz kecil sedikit dari kertas A4

 Frame
- Frame ada untuk saiz A4 & A5 sahaja
- Harga frame RM5 – Rm15 tertakluk kepada stok semasa yang kami ada

Kos Penghantaran
Caj postage minimum semenanjung rm8, sabah sarawak rm10.
Caj ni ikut kawasan & kuantiti (berat).

SESUAI UNTUK SEMUA SAMBUTAN...
- hadiah birthday, anniversary, majlis perpisahan
- cenderahati untuk majlis / program
- Goodies majlis perkahwinan

Jom tengok antara barangan yang terdapat di Puzzle Bergambar...


comelnya...teringat zaman remaja dulu suka benda2 macam ni....


Ini antara hasil puzzle dalam bentuk frame....cantik kan kalau gambar korang dijadikan puzzle pas tu di framekan...gantung dalam bilik...kalau dapat size A3 pun ok...tp kena la tanya owner ni boleh buat ke tak kan...


Testimoni satiesfied customer



Antara warna frame yang di perkenalkan

Depan dan belakang frame ikut size yang korang pilih...senarai macam kat atas tu yer...

Berminat?

untuk tempahan
sila hubungi 


27 comments:

  1. wah..menarik hadiah ni...anak KG suka puzzle..nanti nak order satu utk anak.TQ share info d sini kak SA

    ReplyDelete
    Replies
    1. order satu utk kc plish kak gojes hahaha

      Delete
  2. Sally mmg dari dulu suka bg org puzzle...tapi dulu ada byk jual kat kedai RM5...sekarang dah takde...hiihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la kita sally, beli kt kedai rm5 jer, tp cantik2 kn

      Delete
  3. phewitttt..dh ade puzzle gini dh..menarik nie..

    ReplyDelete
  4. Cantik dan menarik..sesuai bagi hadiah atau cenderahati kan.

    ReplyDelete
  5. wah bagusnya kak..idea yang sangat menarik nih..lagipun tak la mahal sangat kan harganya.. :)

    ReplyDelete
  6. lelaju saya cari puzzle bergmbo ni, hehehe

    ReplyDelete
  7. kreatif dan menarik.. ;)
    ni kalau kat rumah.. eemm.. rasanya takdan nak frame kan.. dak Nuha sibuk mengerjakan.. ;)

    ReplyDelete
  8. menarik jugak puzle bergambar nih..

    ReplyDelete
  9. Cantik dan creatif.. Tmbah pulak menarik. Berpuzzle ni kekadang dpt merapatkan hibungan family. Lelbih kalau buat brsama2..

    ReplyDelete
  10. Irfan kecik lg xleh main puzzle, klu tak mesti ada yg hilang disorokkan bdk bujang tu, hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah