Friday, May 1, 2015

Motor Orang Bukan Motor Aku....Berangan Je Mampu....

Vroommmm...vroommm.....jom rempit jom...cuti lama kan....bila lagi nak jalan.....sapa nak ikut?????
ini kalau aku yang bawak ni...x sampai bape minit dah ke Tanah or ke jalan tar dah ni...aku ni kan kocik dan comel je orangnyaaa...motor giler besar macam ni macam mana la aku nak kasik balance ngan badan....kaki pun pendek...ahaks....



hihihi...xde la..ni motor orang lain la...aku berkenan je tgok besarrrrnyaaaaa....mesti pemilik dia ni orang yang ado2 kan....mesti kaya kan....dulu ingat lagi masa citer apa yang Erra Fazira bawak motor besar tu..aku pun pasang la angan2 nak beli motor besau....hakikatnya non hado...hahahaha...berangan sudah...bawak keta pun penakut inikan plak nak bawak motor...eh....tp korang jangan x percaya...Suriaamanda korang ni dulu memang pandai bawak motor compare ngan basikal...haaa....motor abah aku dulu memang asyik jadi mangsa je kena bawak pi jenjalan...ada je alas an aku nak pi mana2 lenjan motor abah....hehehehe....zaman nakal aku dulu memang awesome....

Seksi x motor ni?



Solid ok body dia...aku macam kagum plak tengok....kalau nampak motor besar lalu kat sebelah keta kat hiway kan....aku mesti terkagum2...pernah gak nampak pompuan bawak....huiii smart gilos....ni kalau dapat sebijik bawak balik kampong memang kelasssss....Pak Aji pun kagum ni...

haaaaa...ni gambo full body dia....wallaweiiiii.....aku masa snap gambo ni memang tgok kiri kanan...kot2 owner dia nampak kan....



kepada owner motor ni...tahniah kerana anda buat saya terkagum...maaf la yer sebab amik gambo tanpa kebenaran...memang aku kagum giler sangat...kagum sebab dia mampu beli motor besau...aku jangan harap la dapat beli motor macam ni...confirm LHDN carik....tp kan...aku duk fikir..kalau la aku guna motor ni...dengan badan kecik macam ni...cane la aku nak tupang motor tu erk????hahahaa...

okey mood berangan sampai disini sahaja...

Selamat bercuti korang....sapa ada moto besau ..hati2 di jalanraya.....ingat orang tersayang...x ingat pun takpe tp sayangilah diri korang sendiri....

13 comments:

  1. 1 mei...hari ni cuti ! hehehe..syira singgah jenjalan sini :D

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti bagi yang sedang cuti hehehe

    ReplyDelete
  3. Entahla brapa ribula agaknya hrganya ni kan..memg cntik wooo

    ReplyDelete
  4. masa kecik teringin gak besaq t nak pakai motor besaq..tapi haram..sampai la ni tak dapat..pernah jadi pembonceng jer..tu pun pak su bawak..lepas tu langsung tak naik dah...nak naik motor besaq ni kena ambik lesen lagi kan..hehe

    ReplyDelete
  5. berangan tak salah kak walau tidak memiliki..hihi ^_^

    ReplyDelete
  6. fufufu... saya kalau dapat motor bosau ni,, memang lupa suami.. wakakakka.. jahat giloss.

    saya macam akak juga. takut nak bawa kete. tapi kalau dapat motor,, saya la yang merempit dulu. wakakakakka

    ReplyDelete
  7. teringin buat lesen motor besau..tp xthu bla..hihi

    ReplyDelete
  8. BMW pulak tu..mahal ni.. kagum juga dengan pemilik owner ni. Fiza mampu jadi minah scoot je la..huhu

    ReplyDelete
  9. dapat naik ronda pun jadilah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  10. BMW tuh.. apapun suka jugak tengok motor besar nih.. tak dapat naik, tengok pun jadi laa..

    ReplyDelete
  11. pergkhh.. harga mest ratus ribu ni

    ReplyDelete
  12. perghh body sado betul! kc pun tergoda muahahhaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah