Wednesday, May 20, 2015

Suriaamanda @ Iklan Dove Hair Fall Rescue

Video Dove Hairfall Rescue Campaign

Hi korang....dah tgok ke video iklan aku ni...aku ikutkan malas nak share kat sini sebab ada je yg tak suka..katanya aku menunjuk kan...feeling2 retis katanya...ah malas la fikir pasal org yg x suka...aku share kat sini sebab aku nak simpan jadi kenangan....bukan selalu dapat job macam ni kan...nanti anak2 aku boleh tgok semula...ooo mak aku dh pernah keluar iklan tv....


Iklan berdurasi 30 saat...hehehe...2 shot je ada video aku..biasa la iklan macam ni pasti banyak cut dan pasti pihak penerbit memilih angle yang terbaik kan....Cuma adik beradik aku komplen sebab aku macam nak nangis...pas tu sudut tepi je nampak....dh pengarah eh nak macam tu aku nak buat macam mana....Apapun...Itu la pengalaman aku sejak minat blogging ni aku jadikan hobi yang mendatangkan pulangan....semoga lepas ni boleh berkolaborasi dengan mana2 company lagi....

Alhamdulillah. ..ini antara pengalaman yg paling manis dalam hidup aku.....

Terima kasih Dove Malaysia

20 comments:

  1. dah tengok video ni hari tu sebab Rara pun ada kan... hehehehe..
    Okey je tgk kak SA... :) yang penting dapat pengalaman...

    best of luck kak SA di masa-masa akan datang...

    ReplyDelete
  2. wahhh....nk sign........................................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada adik beradik EFG dh jadi retis, bestnyer

      Delete
  3. Dh keluar tv ke.....xprasan lg pun......tahniah dear

    ReplyDelete
  4. hehehe.. dah tentu.. SA kan dah share dengan kitorang sebelum ni.. ;)

    ReplyDelete
  5. Ami g gaks aritu tp x terpilih...what ever! Lol!

    ReplyDelete
  6. Canggih la Kak SA. Retis EFG :)
    Orang nak mengata buat tak tahu je. Yang penting kita hepiiii :)

    ReplyDelete
  7. saya tengok ok je..amboi siap ada pengkritik...
    ada yang tak suka ke??pelik nya..tak suka ke jeles?/hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah manusia, mesti ada yg tak puas hati

      Delete
  8. pestime tengok. hikhik. shot yg kedua skejap sgt aekk

    ReplyDelete
  9. Wah! Best la Kak SA n Rara dh masuk iklan, titew nk gak...

    ReplyDelete
  10. Wahhhh feewit.. eh mesti la share kat sini, kalau tak I tak tau tau.. yer la mana dapat nak tengok tv sana kan. Lantok kan mereka.. yang penting I am tumpang glamer boleh? hehehehe

    ReplyDelete
  11. Salam, wahhhh...iklan ni ade kat tv ke kak? aku belum perasan lagi kat tv..haha xpe mula2..semoga dpt masuk tv lagi lepas ni, jd model..haha :D

    ReplyDelete
  12. best ada pengalaman macam ni..tahniah kak!

    ReplyDelete
  13. Congrates !!!!! nona teringin jugakkkk.....

    but lama lg rasenye nk menapak ke sanaa, hahaa..coz event blogger pun tak perrnah pergiiii...kan ~

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah