Tuesday, May 5, 2015

Spicy Shrimp Aglio Olio Swiss Oven


Ini citer lunch minggu lepas....aku lupa plak lunch hari apa...stress x tentu pasal maka kami berlima pi makan kat KL Sentral...semua pakat nak makan kat Swiss Oven...time tu memang aku malas nak masak untuk bawak bekal....macam bosan plak bawak bekal hari2 terus je aku setuju...
sesekali memang aku x bawak bekal...sesekali memang kemalasan melanda...sesekali buntu x tau nak masak apa..
Ini la yang aku makan....Spicy Shrimp Aglio Olio....mmg gilos pedas nak mammmmm.....korang tgok la cili tu...itupun akau dah ketepikan dah tu...takde la aku nak gaul sekali semua....udang eh boleh la dikira...ada 3 ekor je....lain2 ok la....boleh la tahan...nak kata x sedap ok je sedap...cuma aku suka Aglio Olio kat The Bites masa aku review awal tahun ari tu....entah bila la dapat pergi lagi......hehehehe...

Selamat makan tengahari eh korang....at least aku tepek gambar ni bleh bg idea korang nak lunch apa...kan?

20 comments:

  1. Fuh pedas berapi gitu..nmpk sedap..tp udang sikit sgt la pulop..

    ReplyDelete
  2. aduiii akak ni buat org terliur liur dah nie..

    ReplyDelete
  3. cm best jer... nk google pastu bikin sendiri

    ReplyDelete
  4. nasib baik baru pas makan..phewwww..hehe

    ReplyDelete
  5. pandai betul masak....tengok aglio olio tu pun dah tergoda ...tentu sedap .

    ReplyDelete
  6. hadoi...sejak akhir2 ni kalau masuk blog SA memang stress je tengok gambar makan sedap2..saja la tu nak buat kita makan je 24 jam sehari..hahah

    ReplyDelete
  7. sy klu pedas mmg surrender.hehe

    ReplyDelete
  8. waaaaa.. sedap.. :)

    44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"

    ReplyDelete
  9. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur"

    ReplyDelete
  10. Mak aihh banyak betul cili dia tu..siap berbiji² lagi tu. kalau fiza pun ketepikan sikit..hihi

    ReplyDelete
  11. nampak sedap tu kak..tapi macam pedas..wana tak tahan makan pedas sangat..huhu

    ReplyDelete
  12. walla.. baca entry ni time perut tengah lapaq..

    ReplyDelete
  13. memang nampak macam pedas.. hari nih makan mee goreng jer..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah