Friday, May 22, 2015

Pakej Bercuti @ Homestay D'Pinggiran Gunung, Rembau

PERCUTIAN YANG TENANG DI HOMESTAY D'PINGGIRAN GUNUNG, REMBAU

Hi korang...
Nak bercuti jauh dari hiruk pikuk hutan batu Kuala Lumpur?atau nak lari dari hiruk pikuk kota, asap kenderaan, hon kereta sana sini?jom kita bercuti dan mengimbau kenangan desa permai atau suasana kampung halaman. Tak mustahil generasi sekarang tak pernah menikmati suasana kampung kan? ada juga antara kita lahi2 je memang ditakdirkan tiada kampung...haaaa....masa ni la kita boleh menikmati semua ni...udara yang segar dan jauh dari kota yang sibuk. confirm tenang kan?

Jom ikut aku tengok homestay baru ni...mana la tu kalau korang2 tengah nak plan family gathering yang jauh dari kota metropolitan atau hutan batu ni kan...sesekali kena tukar persepsi bercuti tu...x semestinya bercuti kena pi luar negara...dalam negara pun tak kurang tempat2 yang hebat...cuma perlu di promosikan dan di komersilkan aje kan....homestay ini sangat sesuai untuk aktiviti family day dan juga rumah singgahan untuk majlis perkahwinan.


Kawasan kampung yang luas


Turut disediakan kolam renang


Lanskap yng sememangnya suasana kampung


Kemudahan jalan raya yang ber tar


Padang yang luas sesuai untuk bersukan dan aktiviti riadah family day


Ruang tamu rumah


salah sebuah bilik tidur


bilik air


Dapur yang luas dan bersih


pandangan ruang tamu


Ruang Makan

Homestay D’Pinggiran Gunung, Rembau N9

~ Penginapan yang lengkap & selesa
~ Sesuai untuk percutian keluarga @ sebagai tempat persinggahan sementara
~ 3 bilik tidur & hall yang berhawa dingin
~ 2 bilik air & ada water heater
~ Dapur & ruang makan yang lengkap dgn peralatan memasak (dapur gas, peti ais, kettle, periuk nasi dll
~ TV, Astro
~ Halaman padang yg luas utk parking & sesuai utk aktiviti family day
~ KOLAM RENANG yg besar
kiki emoticon yang paling best, kawasan yg sgt tenang & suasana ala kampung dipinggiran gunung gittew 

Berminat?
Untuk sebarang tempahan boleh hubungi

Hajah Noraini > 012-2000495
Puan Azlin Abas > 0142688331

atau 





16 comments:

  1. bearnya...best kalau family rmai2...

    ReplyDelete
  2. mak ai kek rombau tuh.. dokek yo dengan kampung den ni hah

    ReplyDelete
  3. macam best jer...ok masuk dalam buku travel ni

    ReplyDelete
  4. Wah, serba lengkap ni.....;-)

    ReplyDelete
  5. NAMPAK SANGAT INDAH LA .. BOLEH JD SATU LOKASI UNTUK BERTENANG

    ReplyDelete
  6. Wah.. tenang dan damai rasanya.. paling menarik ada kolam renang.. jangan kata anak2, mak budak pun sanggup berendam seharian.. ekekeke..

    ReplyDelete
  7. ada kolam renang tu yg best, bdk2 mmg suka ;)

    ReplyDelete
  8. cantik permandangan kat homestay ni..selesa dan boleh release tension jugak ni.

    ReplyDelete
  9. cantiknya view..dah lama wana tak pegi jalan2..asyik sibuk takde masa..huhu

    ReplyDelete
  10. wow, dah dokek kampung abah den, pedas, rombauu. huhuuu~

    n9 memang sejuk..pg2 sgt lah damaiii <3

    ReplyDelete
  11. Memang terbaik homestay ni....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah