Tuesday, May 12, 2015

Lunch at Food Court NuSentral

Chamboi Mee Menu Thai Cuisine Food Court NuSentral



Rupa paras Chamboi Mee
Hi korang...
Dah makan ke? Aku baru lepas makan tadi ngan budak2 opis...makan kat food court Nusentral je...dh x bawak bekal ari ni so makan kat luar je...kali ni pilihan aku Thai Cuisine...campuran Mee sup dengan aroma tersendiri, ada campuran sayur sawi +kangkung+ tauge+daun sup daun bawang bagai+ ayam+seafood dan cili...sedap...macam mn nak cakap sedap dia erk...rasanyaaaa...korang kena rasa sendiri la....so sesapa nak terjah kena pi food court NuSentral, kedai yg jual makanan Thai atau Thai Cuisine...
Harga RM9.45 dah termasuk 6% GST...

Sebenarnya banyak je tempat makan best kat food court NuSentral tu tp aku x explore lagi sbb xde masa...nanti aku share lagi...

42 comments:

  1. nampak sedap...actually dah byk kali g Nu Sentral...tapi kedai makan dia byk sgt!

    sampai tak pernah sempat nak g Food Court!

    ReplyDelete
  2. Uishh Kak..nmpk ja pun da lpr ni..msti sdp

    ReplyDelete
  3. rasa sendiri tapi kak long bayau...wakakakaka...boleh???

    ReplyDelete
  4. pcl suka kalau tauge dia masih segar...celup sikit dah ok... i like.

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap tapi biasa makan yg daging je sbb udang tu ...mmg tak boleh makan..

    ReplyDelete
  6. tk pernh dgr menu ni...NU sentral tk smp lg

    ReplyDelete
  7. Sungguh menyelerakan..harganya boleh tahan juga ye..

    ReplyDelete
  8. wah..nampak pon macm sdap..:)

    ReplyDelete
  9. sedapnya..tak pernah makan lagi..nampak macam mee sup..lain ye??

    ReplyDelete
  10. Kak SA... nampak sedap..tapi tulah..banyaknya sayur.... uhuk2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Along... Along kena byk mkn sayur. Baru la sihat. Ke along min pegaga je? Heheh

      Delete
    2. kan along. tak suka jugak haahahaha

      Delete
  11. sedap je mee chamboi.. ami mmg suka sup sup nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.. Blh ka cuba. Jangan tak cuba..

      Delete
  12. nampak sedap SA, Nu sentral best juga nak jenjalan makan2 ni :)

    ReplyDelete
  13. Sedap ni...banyak sayur i loike :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fizah suka sayur ea? Baik utk kesihatan..

      Delete
  14. saya selalu lalu situ kak SA kalau balik uniten. tp x dan nak shopping or jalan2 lagi. in shaa ALLAH nnti boleh try

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke kak amy. blh la belanja hahahaha

      Delete
  15. wow, nampak menarik la chamboi mee tu kak..rasa lapar perut ni..belum lunch lagi.. :)

    ReplyDelete
  16. Semua adooo..sedapp ler tuu..klau tak sadop SA tak up entri hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak lya. X sdap mst la kak suria x sharing.. Heheh

      Delete
  17. chamboi mee mcm mee sup ke kak? hehe. nampak udang tu. sedap sedap. hikhik

    ReplyDelete
  18. NU sentral kat mana....maklumlah bukan orang KL

    ReplyDelete
  19. Macam sedap jer, lama tak kesini

    ReplyDelete
  20. ai jarang makan kat luar sekarang.. terperap dekat office je.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah