Saturday, May 23, 2015

Terjebak Di Sephora Mid Valley

Tershopping Sudah Gara2 Terjebak

Hi korang..pagi ni tadi aku ada event..soft launching Deanoor's Collections di Metrojaya Mid Valley...pasal tu aku citer kemudian la..aku up citer ni dulu...mmg kalau jumpa adik beradik bloggers ni mmg x sah dengan macam2 agenda.. x bleh tahan oiiii...giler punya gossip sampai giler punya shopping....sampai dari x de niat nak shopping terus terjebak....oh gosh....sabar jer la.....


Semua ni milik kami bertiga yg dh lama x gather sama2


Ni barang aku...


Ni yg aku beli...lipstick NYX..ngan sign up members card Sephora..

Tapi ok la sebab mula2 guna kad AJ..dapat 20%...dan dh sign up members ermmm syok la pas ni membeli kat Sephora...

Ni la tershopping katanya......sabar je la...


12 comments:

  1. terms tershoping tu amat sinonim ngn cn, hehe

    ReplyDelete
  2. org perempuan selalu tershopping.saya pun tak terkejut dah

    ReplyDelete
  3. AJ??? adakah anajingga hihi..amboi bestnya shopping SA, nanti belanja kakak ye hihi :)

    ReplyDelete
  4. hehehe.. sesekali layan jugak.. ;)

    ReplyDelete
  5. sephora ni memang bahaya betul...asal masuk je mesti nak membeli :)

    ReplyDelete
  6. bestnya dapat beli lipstick NYX tu :)

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..buat wana jeles la.. ;D

    ReplyDelete
  8. TERSHOPPINGGGG PON BOLEHHH, MEGHASE JUGAK LERR, HAHAHA

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah