Wednesday, May 20, 2015

Review Set Kurus Terbaik By Cekgunorazimah.com

Set Kurus Terbaik

Set Kurus Terbaik


Pastinya Hari Raya nanti, ramai yang teringin kurus untuk bergaya bersama baju raya terbaik masing-masing. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Walaupun berpuasa cukup sebulan, namun lemak-lemak degil amat sukar dibuang. Di sini CN nak berkongsi bersama anda Set Kurus Terbaik hanya dari Shaklee dengan bajet yang rendah dan mampu milik. 

Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di pagi raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa. Tiada lagi muka lesu dan lembik ke tempat kerja kerana berpuasa. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat ! 

Set Kurus Terbaik


Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, siapalah suplemen yang berderet-deret ini. 

Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Fazura tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye. 


Berminat untuk dapatkan Set Kurus Terbaik ini ? Hanya hubungi nombor di bawah atau anda boleh terus membeli belah di SINI>>>



=========================================================================================

Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305

=========================================================================================


TESTIMONI SET SLIMMING


Set Kurus Terbaik


=======================================================================================

Set Kurus Terbaik


=======================================================================================

Set Kurus Terbaik



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~



19 comments:

  1. Alfafa memang best..Fida dah makan lama dah...semua lemak akan cair tau...hehehe..tapi Fida ni nafsu makan kuat gak..hehehe..tapi nasib baik berat maintain..cuma sekarang ni berat badan 50 kg pun ok..

    ReplyDelete
  2. Thanks Kak SA for review...muah ciked !

    ReplyDelete
  3. Lenalin part mmg dah kurus cuma bahagian peha tu yg degil sikit..sobsob

    ReplyDelete
  4. Memang terbaik..Lecithin tu sedut lemak terbaik

    ReplyDelete
  5. nak raya...!! nak raya....!!
    ehhh... nak kurussssssss sebelum raya....!! hehehehee... :)

    ReplyDelete
  6. Sebelum ni ai layan Lecithin tu tapi sebab xde geng kurus so ai stop.. la ni ai dah ada geng nak kurus maka jadi bersemangat balik.. moga raya ni ai slim dari sebelum ni.. ekekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada geng br lg smngt nk kurus ye..hehe

      Delete
    2. teringin nk tahuu..dh kurus semuaa? hehehe

      Delete
  7. kuruss, jgn x kuruss..hahaha~ nona amek vit c je dgn shaklee, sbb on diet, leh ke amek ni sekaliiii~
    byk nauuu nk tolan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah