Saturday, May 30, 2015

Dinner Berharga RM20

Nak Makan Pun  Mahal Sekarang Ni



Hi korang...

Aku just nak share ngan korang...Yong Tau Foo adalah makanan kegemaran aku...selalu beli kat pasar malam je tp ntah cane aku bleh beli kat food court One Utama Shopping Complex plak...gatal kan..ingat harga biasa je sbb dh semat dlm otak..ala..yong tau foo je kot...x kan la mahal sgt...amik la beberapa jenis bahan yg aku suka..add sayur kangkung 2ikat...dh pilih..bagi je pas tu siap pesan bungkus....tunggu punya tunggu punya tunggu.....tiba time nak bayar...

Semua RM20.80 kak...

Mak oiiiiii......mahalnya...sikit je kot yg aku amik...rupanya benda2 tu RM1.50 seketul...padan muka aku sebab x check terlebih dulu....nak x nak bayar je...
So kesimpulannya....sila la beli yong tau foo di pasar malam sahaja....tak sama ye reganya...dah beli...dah makan dh pun kan....x payah nak ungkit2...benda makan x leh ungkit. .mak aku ckp mahal rezeki....

Betul ke?

8 comments:

  1. Teringin pulak tgk..aduhaii...mana nk cri pasar mlm hri sbtu nih.

    Dabel hrga je mcm kt ou tu. Huhu

    ReplyDelete
  2. favourite jugak ni tapi kat pasar malam pun mahal jugak sekarang..huhu

    ReplyDelete
  3. Lama dh tak makan yong tau fu.. Suami lak jnis tak suka nk makan benda alah ni.. Plus dgn hrga mahal walaupun secoeet je... Mmg tak makanlah jwbnya kecuali kalau mengidam kot bru en.somi belikan nnnt..hehe

    ReplyDelete
  4. wow...mahal tu...eh mahal ke kak SA..tapi asal mulut kita nak makan boleh aje la harga cengitu kan

    ReplyDelete
  5. ai pernah makan dekat Puchong.. eerr.. ai rasa ai takde review menu situ dlm blog.. next time ai pergi ai bagitahu you ek.. ;)

    ReplyDelete
  6. Memang mahal SA,suami saya pun peminat Yong Tau Fu ni..

    ReplyDelete
  7. memang tak yah ungkit, juz niat, x nk beli lg jerr, ahahah~

    mengungkit dan mengeluhhh, memang kene dielakkan, tp dh namanya manusiaaaa....kan, hehhee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah