Friday, May 1, 2015

Kompang Dipalu...Pengantin Baru

Selamat Hari Buruh buat semua readers Suriaamanda...bestnya cuti lelama kan...aku? aku kalau ikutkan memang x suka cuti lama2...sebabnya???sebab aku x tau nak plan apa...patutnya minggu ni pi Penang..tp Acu plak pi Perlis...ermmm..nak tak nak balik Seremban pas tu attend wedding kazen la..kazen aku nikah ari ni...so aku akan pi majlis bersanding di pihak perempuan esok...lusa pun ada wedding gak...alahai....sabar jer la...ikutkan aku x suka pi majlis kawen ni...bukan apa..aku x suka orang sibuk2 tanya pasal aku...lor...bukan aku x pernah kawen pun kan....lagi satu aku perasan orang akan pandang sinis kat aku...ye la...aku kan Hot Mama...ahaks...phuiii....


Ni cenderahati aku dapat Isnin lepas...kawan opis kawen tp aku x dapat pi...ni hadiah dia dah beli dah...Isnin nanti la bawak....hehehehe....mengada kan sebab aku x pi wedding dia...sok2 wedding aku xde sapa nak datang...eh kalau aku jemput korang blogger datang x? pssttt make sure bawak hadiah banyak tau....kenduri aku nanti last wedding dalam family......muahahahahaha...

till then...Selamat bercuti uolls....



20 comments:

  1. Slmt mkn nasi org knduri kawin ya Kak hihi

    ReplyDelete
  2. lama juga tak p mkn kenduri.. insha Allah rezeki, SA jmpt hadir la...

    ReplyDelete
  3. cantik la cenderahati tu..berkenan tengok.. :)

    ReplyDelete
  4. 3 hari ni asyik mkn kat kenduri jer, ramai betul org kwen ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan kenduri ka makan nasi kenduri hehehe

      Delete
  5. mestilah nak datang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha.. over lak.. macam kita dijemput je.. malu sendiri.

    saya pun malas nak p wedding ni tapi macam akak cakap la, kalau wedding kita, sedih pula karang kalau x ramai datang. sobs. alah, biar je apa orang nak cakap. kita kawen salah, kita x kawen salah, anak sikit salah, anak ramai salah.. manusia kak. yang penting kita jaga diri kita, kita jaga hubungan dengan ALLAH, kita jaga hubungan dengan family and kawan2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah ada kesempatan mesti datang

      Delete
    2. ehhh bila tu kak suria? #parodiabgarz

      Delete
  6. comel bekas cenderahati tu. weekend memang penuh dengan kenduri je la.

    ReplyDelete
  7. hehehe.. kalau takde pape aral melintang menegak ai smpai umah u nanti SA.. ;)
    nak guna khidmat dak Nuha tak masa tu.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  8. cuti baru nih tak ada jemputan mana2 majlis kahwin.. kalau dekat boleh laa terjah majlis kak SA.. jauh2 nih susah laa..

    ReplyDelete
  9. susahkan kalau orang selalu tanya soalan sensitif...tapi amalkan senyum

    ReplyDelete
  10. jgn lupa ajak kak SA nnt!!!! hehe

    ReplyDelete
  11. orang punya mulut, biarkan aje kak SA. yang penting kita tahu apa kita buat, :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah