Friday, May 22, 2015

Happy Birthday Leny....


Sambutan Birthday Di Office

Semalam birthday one of our colleague...Leny Safinaz yang ke 15 tahun katanya...boleh?.ngam2 kul 3.30 aku ngan yg lain2 dah dipanggil naik ke level 13...wah...ada surprise ni...


Sempat snap gambar kek


Dia Ingat umur dah 15 tahun dah xde surprise2 ni...huhu


Haa..gelak..gelak...cepat la tiup lilin dah cair


Happy birthday Leny...

Sambutan antara kami2 je..group secretaries...

Simple but happening...bawak dia pusing2 dulu..then terus bawak ke Pantry..
Sampai je terus semua nyanyi lagu bday..Memang terkejut beruk la dia..

Sesekali sambut birthday memang best...

Next who's birthday?

Aku kan?

Tapi birthday aku sabtu..hahaha...

8 comments:

  1. suka tengok..
    selamat hari lahir buat akak Leny..
    moga sentiasa sihat dan kuat dalam menjalani rutin harian..

    ReplyDelete
  2. bestnya suprise birthday macam ni..happy birthday buat Kak Leny

    ReplyDelete
  3. wah bestnya..SR cake pula tu..nyum2..happy birthday leny..

    ReplyDelete
  4. syoknya klu ada org buat suprise..:)

    ReplyDelete
  5. kkak, birthday sabtu punnn boleh terkeno, kalau dorang ade plan, hehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah