Thursday, May 28, 2015

Si Kembar Dan Hadiah Birthdaynya

HADIAH HARI LAHIR SI KEMBAR

Hi korang...jom tengok hadiah birthday si kembar last week...haih...bz la...dah nak masuk seminggu baru nak up...bertabahlah wahai hati....tp tetap nak share sebab ini je kenangan untuk diorang nanti kan...


antara hadiah yang kami adik beradik bagi


grand prize dari ibu dan ayah diorang basikal sorang satu


Qhaira posing sebelah basikal kakak Adeliya


jom kita pose dulu sebelum bukak hadiah


sebenarnya dah x sabar2...cer tgok Adeliya tu jeling Aressa...untungnya diorang ni dapat hadiah double


rakus bukak hadiah


yeay dapat tabung


ni acara main amenda ntah..Acu dan Pak Chu tgh ajar diorang cara2 nak main..abaikan duduk Aressa yang kurang sopan

leka masing2...sabar jerla...

tapi tu la diorang ni cepat jemu...mainnya sekejap je...pas tu cari menda lain plak..main benda lain...
budak2 kan...tgok kakak dania dalam gambar ni macam dah besar sangat2 dah...padahal tahun ni dia dah 11 tahun...dah x boleh nak main2 ngan adik2 kecik dah...tahun depan dah boleh tukar mykid ke IC eh kakak...dah besar dah anak mama...hehehe...abaikan rambutnya yang kusut masai...lepas main2 ngan adik2...

14 comments:

  1. huyoooo. bnyk nye hadiah . untung si kembar

    ReplyDelete
  2. wahhh besar besar hadiahnya... ehem ehem birthday mama long dah dekatlah...

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat basikal......!! :)

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat banyak hadiah....
    #clickclicknufnang

    ReplyDelete
  5. wah seronoknya buka hadiah... comel je :)

    ReplyDelete
  6. Untungnya birthday twin girls ni..

    ReplyDelete
  7. hadiah basikal lah yg paling Win,hehehe

    ReplyDelete
  8. part buka hadiah...memang mengujakan. untungnya si kembar...

    ReplyDelete
  9. Banyaknya hadiah si kembar..mesti excited tu nak bukak semua hadiah tak sabar nak main..adik rara tengok je :)

    ReplyDelete
  10. Jangan kata dorang teruja.. ai pun sama.. hehehe.. nak main sama.. ;)

    ReplyDelete
  11. bestnya ada kembar...KG ada anak buah kembar aje..teringin nak anak kembar...

    ReplyDelete
  12. terrhingin nak ade kembar one day nanti....hahaha~ coz....they r cute everrrr ! huhuuuuu~

    dpt hadiah pun sesama, alololooo

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah