Sunday, May 10, 2015

Sebakul Sayur Hantaran Buatmu..

Jarang jumpa hantaran unik


Tajuk tu bikin gempak je...ekceli aku  first time tgok hantaran sebakul sayur2...terus pi snap gambar...hihi..kira ok la tu kan..dah abih lauk kenduri x yah pening fikir nak masak apa...
Sebakul Idea dh ada dh...boleh buat menu sihat lagi....
Sekarang ni mmg kena jaga pemakanan..makanan yang sihat memang di galakkan...
Mencegah Lagi Baik Dari Mengubati....

44 comments:

  1. Kreatif, tak pernah jumpa gak, kalau buah dah sellau ada!

    ReplyDelete
  2. baguskan SA, ianya bukan satu pembaziran, uniklah .. first time kak ana lihat.

    ReplyDelete
  3. mekipun macam kelakar....tpi afdhol.he he

    ReplyDelete
  4. eh, first time tengok sayur sebagai hantaran, bakal pengantin orang cameronhighland kot :)

    ReplyDelete
  5. wow...unik ni along...tapi idea yg bagus heheeheh..cantik ape kan..hijau2, merah2.semua ade.....

    betul tu pemakanan skrang kene jaga.....

    ReplyDelete
  6. Okayh..this is something new..nasib baik la dh kawen..kalau tunjuk dekat husband falsya silap2 bg die idea nak letak ape kat satu dulang..hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Utk anak oneday.. Insyallah.. Hehehe

      Delete
  7. kreatif sgt hantaran sayur.. haha

    ReplyDelete
  8. tanda dia memerlukan isteri yang rajin memasak..hehe

    ReplyDelete
  9. kreatifnya.. selalu orang bagi buah-buahan.. ni sayur-sayuran tuh..

    ReplyDelete
  10. bagus idea ni..rajin memasak gitu

    ReplyDelete
  11. wah bagus punya idea hantaran..kreatif dan tak penah jumpa lagi ni..hihi

    ReplyDelete
  12. Tu tanda nk suruh selalu masak kt umah laaa tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penuh makna hantaran yang sebegini rupa kan..

      Delete
  13. Penuh bermakna hantaran macam ni, mesti ada maksud tersendiri je, tp mmg rare ;)

    ReplyDelete
  14. Nanti hantaran SA buatlah macam ni tapi part deco tu buatlah lagi menarik.. ;) unik and rare..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah