Tuesday, May 17, 2016

Advanced Birthday Card Dari Mommy Azlinda Alin

Hi korang....

Ekceli aku ni jarang dapat hadiah..kalau ada pun dari cik abe aku tu ataupun hadiah menang GA dan jadi pengomen tegar...Ahad lepas masa kat BGR mommy Azlinda Alin sampaikan kat aku hadiah sempena aku jadi top komentator blog dia..ehhhhhh....tak sangka plak selain dari hadiah ada terselit kad advanced birthday....ohhhh terharunya laaa....jarang aku dapat kad birthday ni....sweet sangat.....


Ada biscuits, mug dan kad birthday


Bukak jer kad siap ada lagu hepy beday...lagi buat aku terharu...

Ini advanced birthday ye...
Tahun ni birthday aku jatuh pada hari pertama puasa....takde la sambutan ke apa...tak pernah sambut pun...kalau ada pun just buat makan- makan ngan family jer...umur dah semakin meningkat ni memang takdenya la sambutan...seingat aku la..memang tak sambut...yang special2 tu ada la...maksud aku majlis yang besar- besar ni memang takde...

Berapa umur aku tahun ni...?

Korang kira sendiri la...aku lahir tahun 1978...Hahahaha...tua dah....

Special thanks to blogger Azlinda Alin...so sweet la u dear...

Love,

Suria Amanda

19 comments:

  1. Ingatan sebagai sahabat tu SA
    Sekarang ni org jarang tanya umur
    Sebab rata-rata awet muda:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awet muda tp ramai x caya bila tau umur sebenarnya Kak..hehe

      Delete
  2. wah birthday kita jatuh pada bulan yang sama ye kak. kita 2/6 ;)

    ReplyDelete
  3. kak...saya pun terharu ni..nak nagis pulak rasanya bila akk up entri ini. Allahuakbar, moga persahabatan kita berpanjangan ye,kak ! Sayang akk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..semoga persahabatan berpanjangan eh...

      Delete
  4. Sweet nya kak azlinda. =) besday akk 6.6.2016 la ni.?
    wah cantik sgt.. Nak wish jugak happy birthday in advance kak. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu2.... Yup birthday akak 6th June

      Delete
  5. wah..cantiknya kad. happy becoming birhday kak :)

    ReplyDelete
  6. Cantik kad..siap ade lampu2 lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn...kuat plak bunyinya tu haaa...

      Delete
    2. Hi sis. bole taw kat mana beli kad tu? #hunting

      Delete
  7. Wahhh dah dapat kad Birthday !

    ReplyDelete
  8. kita sebaya :)
    calit la...
    just besday aida oktober nanti.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah