Monday, May 23, 2016

Soft LaunchTransbella Supplement Untuk Mencerahkan Dan Mencantikkan Kulit Keluaran Zenia Niaga

Hi korang...

Di zaman serba moden ini produk kecantikkan banyak di pasaran dan bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan.Rata- rata ramai yang memasarkan product mereka dan bersaing hebat untuk membuktikan product mereka antara yang terbaik. Turut tidak melepaskan peluang adalah produk keluaran Zenia Niaga iaitu Transbella dan Transgluta. Kedua- dua produk ini merupakan Supplement Anti Penuaan yang terkenal dan halal serta mendapat pengiktirafan GMP Certified serta kelulusan dari KKM.

Baru- baru ini aku berpeluang ke Majlis Perasmian Transbella bertempat di Teh Tarik Place The Mines. Majlis yang serba meriah dengan tema warna Purple dan di meriahkan lagi dengan kehadiran Diva Terhangat iaitu Azwan Ali selaku pengacara majlis.Turut hadir memeriahkan suasana adalah Atita Haris iaitu Duta Produk Transbella. Siapa tak kenal beliau kan..terkenal sebab mempunyai ramai pengikut di Instagram..

Jom aku bawak korang ronda di sekitar majlis eksklusif ini..




Sempat hadirkan diri memeriahkan suasana



Wajah manis orang kuat Transbella dan Transgluta iaitu Founder Anny Ariffin dan jugak partner Suraya Sulatin...


product Transbella & Transgluta



Transbella merupakan tablet yang berkhasiat yang berfungsi untuk mencantikkan serta memutihkan kulit wajah. Menjadikan kulit wajah anda cerah, cantik dan berseri

Mengandungi  :

  1. Ekstrak Yis - Pengganti Glutathione 5 X lebih cerah, sumber vitamin B12, Anti penuaan terbaik di dunia, membuatkan kulit lebih anjal, cerah dan gebu, nampak mulus serta segar berseri- seri
  2. Ekstrak Sakura - Meningkatkan pengluaran Kolagen, melembapkan kulit, mengatasi wajah kusam
  3. Serbuk Mutiara - Memutihkan muka dan badan, Menghapuskan jerawat, membaiki struktur kulit, menghilangkan kulit berminyak, melambatkan proses penuaan, mengecilkan liang pori
  4. Vitamin C- mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka, mematikan pigment hitam, melicinkan kulit, melembutkan kulit, mematikan sel- sel lama dan memperbahrui sel- sel baru
  5. Collagen Tripeptide - Anti aging,merawat kulit dengan cepat, melembab dan mencerahkan kulit, memutihkan gigi, menghilangkan kedutan di wajah, menghilangkan dark spot dan bekas jerawat serta membantu rambut dan kuku jadi sihat
Siapa yang boleh consume?

Dah tentu la wanita berumur 16-60 tahun, lelaki serta ibu mengandung ( kandungan berusia 6-9 bulan)  dan wanita yang menyusukan anak lebih dari 6 bulan



Info tentang Transgluta, kepada korang yang allergik kepada kolagen, korang boleh consume transgluta ni sebab produk ni lebih tertumpu kepada pemutihan seluruh badan..pengambilan 1 biji sehari dan diwajibkan minum air yang mencukupi..

Harga Promosi Transbella RM69.90 (Free Postage) 
Harga Promosi Transgluta RM80.00 (Free Postage)


ini la Diva fofular Azwan Ali....Ekceli AA pun dah consume Transgluta tau...product ni bukan untuk wanita sahaja tetapi lelaki pun sesuai...


Salah seorang testimonial yang berjaya Cik Intan Dayana di beri penghormatan untuk berkongsi pengalaman consume product Transgluta. Perubahan ketara membuktikan kejayaan dengan pengambilan yang konsisten


Atita Haris turut berkongsi pengalaman beliau...tinggi lampai dan cantik orangnya...muka pun flawless...


antara aktiviti menggamatkan suasana majlis tersebut..korang tau je la AA kan...

Dengan pengambilan yang konsisten serta disiplin yang tinggi insyaallah hasil yang korang inginkan boleh dikecapi dalam masa yang singkat...Dah ramai yang berjaya ye...korang tunggu apa lagi...jangan risau..produk ini selamat dan tiada kesan sampingan...

Tak percaya?? well...kita ada testimonial berjaya...jom tengok kejayaan mereka



__________________________________________________________________________________

Kenangan sepanjang majlis pelancaran..pada majlis ini juga merupakan medan pertemuan para blogger yang dah lama tak jumpa dan baru pertama kali berjumpa..seronok jumpa diorang dan seronok jumpa kawan- kawan baru...


Dengan Blogger Nory Zulkefli


Dengan blogger Mimy Hamid..ni kali ke 3 aku jumpa dia..


Partner untuk product ni  Suraya Sulatin...first time jumpa...


Diva AA


Blogger Alyza Fisol..pun first time jumpa


Ida Baharum, Anilwanina, Moon, Cik Lily Putih dan beberapa lagi yang aku baru je kenal..tak ingat nama plak...


Last But not least...we had a blast that day....


Hotline : 013-6915915 / 019-3173715


Love,

Suriaamanda



4 comments:

  1. Macam bagus je produk ni..kebetulan skg tengah cari produk untuk putihkan kulit..boleh try ni..:)

    ReplyDelete
  2. wah...menarik
    nice sharing =)

    ReplyDelete
  3. Kulit kita ni..makin meningkat umur makin kusam. Suplemen memang penting utk kekalkan kulit wajah yang ceria.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah