Thursday, May 12, 2016

SA Duta Product?????

Hi Korang...
Takde makna aku leh jadi duta product..berangan je la..ni la product yg aku review ari tu...Nia Ultimate keluaran
Nia Amira Beauty & Health..
Korang patut cuba sebab Nia Ultimate mampu memberi kesan yang baik untuk badan..yang ada masalah gastrik pun bagus amalkan Nia Ultimate ni...


Nia Ultimate Juice..masam-masam manis tetapi banyak khasiat...mengandungi vitamin B17 dan antioksidan..pelbagai khasiat untuk kesihatan... 

Cara pengambilan
2 Sudu 2 Kali sehari sebelum makan pagi Dan malam

Goncang botol sebelum minum tau

Berminat?

Nia Amira Beauty & Health

Ig rasmi: @niaamirajuice
Fb: www.facebook.com/NiaAmiraBeauty



13 comments:

  1. Rasa buahan ye, SA..wahhh, besar gak botolnya

    ReplyDelete
  2. Heee... kakak memula tengok ingatkan powder utk badan:)
    Supplement utk minum kisahnya.

    ReplyDelete
  3. apasal klu akak jadi model..ckup pakej jadi model..:)

    ReplyDelete
  4. Alaaaa akakkkk baru nak stalk tauuuu

    ReplyDelete
  5. kalau betul pun apa salahnya SA....

    ReplyDelete
  6. apa salahnya kalau betul betul jadi duta. rezeki SA lah. hiks. .
    tak pnh try and tak pnh tgk lg..

    ReplyDelete
  7. Besarnya botol. Berbaloilah kalau beli macam ni.

    ReplyDelete
  8. Kalau SA jadi model ai dapat berdiri sebelah pun jadilah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  9. boleh aje SA.
    kalau da rezeki :)

    ReplyDelete
  10. Insya Allah.. Mana tahu satu hari nanti sis betul2 jadi duta produk..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah