Friday, May 6, 2016

Apabila Chef Jo Masterchef Malaysia Follow Instagram Aku

Hi korang...

Speechless okey....speechless..mula- mula aku ingat chef kat Sunway Putra Hotel yang aku jumpa masa Ramadhan Buffet Review Khamis lepas..rupanya Chef Jo..macam mana aku tergerak nak check? aku tengok dia banyak boom ig aku kat gambar2 makanan..uikkk siapakah kan...jarang sekali orang boom ig aku ni..aku pun skodeng la...sekali tengok Chef Jo....huii...bangga kejap la...giler ko..Chef Jo ni dah standard selebriti dah ni...dalam dunia masakan dia la heronya...aku kan jenis suka tgok masterchef....


antara liked dari Chef Jo yang aku sempat snapshot


Ni plak snapshot dia DM aku kat IG..


Nah...ni profile Chef Jo....korang nak follow boleh je follow...
@iamchefjo


Alhamdulillah...teruja jap...mana tau aku dapat masuk Masterchef musim baru plak...Hahahahahahaha...giler berangan..setakat masakan kampung je ko tau masak...mustahil ko leh join Masterchef kan...hahaha..takpe...berangan tu free aje...menaikkan lagi semangat aku nak share segala masakan yang aku tau masak dan jugak aku ubahsuai ikut tekak aku...atau dalam bahasa ringkasnya...main campak- campak je....hehehehe....

Selamat berhujung minggu korang.....

4 comments:

  1. mana tau nanti akak pun masuk mastercheff..masuk je..masakan kampung pun masakan jgk..hihi

    ReplyDelete
  2. Pergh... Lepas ni masuk Master Chef pulak la ni. Masak Mamee Chef je. Hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah