Monday, May 9, 2016

Lunch Maggi je?

Hi korang...

Ni la lunch aku Jumaat lepas....aik..dah kenapa makan megi je...ini jer berjaya aku fikir korang...punya la lama aku fikir nak makan apa..last2 mulut ni order maggi kari...nak telur dan sayur lebih..

Tetapi!!!!!!


Rupa dah ada...

Rasa dia lari skit...tak macam maggi kari biasa aku makan or aku masak...rasa kari dia totally out...ntah mana hilang nya..macam pelik skit...tapi boleh la makan...bukan takleh makan langsung...

Dah rezeki itu jer kan....belum tengh bulan dah makan maggi...bukan tak de duit tau korang...cumanya tak tau nak makan apa..ini la masalah aku...kalau tak bawak bekal aku memang x reti nak makan apa...bosan pun yer jugak beli makanan kat food court tu..

Korang ada masalah sama macam aku?

21 comments:

  1. sedap betul nampaknya maggie tu

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    terliur la pulak...
    dah lama x makan maggi...

    ReplyDelete
  3. KADANG2 TERINGIN ... LG PUN MAHAI APE MEGI MKN KAT KEDAI ... KLU KEDAI MAMAK MAU RM4.50 KOT BAIK MKN NASI KAN ... KLU LA BETUI TAK DAK DUIT HEHEHE

    ReplyDelete
  4. nampak menyelerakan ngn tlr tuh kak

    ReplyDelete
  5. sedapnya...mcam rin kalau maggi suka sgt perisa asam laksa..tp takdela order kat kedai...bt sndirila..sebab kat kedai ada kari dengan ayam je kot..rasanya la

    ReplyDelete
  6. Maggie sejak dulu lg x pernah bosan.. apakah ? Buat la kempen mcm mana pon jgn makan .. yg pasti ini makanan dunia yg tersedap.

    ReplyDelete
  7. hehehe sama lah kak. kalau tak bawak bekal, jadi blur nak makan apa. penah beli maggie hot cup takpun roti je makan kat pantry. malas nak carik meja kat food court

    ReplyDelete
  8. maggie pun sedap gak. hihi :)

    ReplyDelete
  9. sama la kite kak..falsya mmg xtau nak makan ape kalau lunch..asyik ulang bende sama..boring...

    ReplyDelete
  10. kalo versi tgu gaji megi cup atau megi rendam air panas laa along.. kalo megi versi along ni versi megi ongkaya...main order2 haahahahaha...sedapnye along....

    ReplyDelete
  11. ya allah meggi la sedappppp kekekee...

    ReplyDelete
  12. ooo x sedap ye nok...aku nampak dah tempting giler dah tu...
    dah la tgh puasa ni...
    #nangistepikatil

    ReplyDelete
  13. kadang kadang pekena megi pun sodap kak..! hehehe. Bukan takde duit tp tekak yang teringin kannnn.. hehee

    ReplyDelete
  14. Bila teringin nak makan megi kat kedai dan dapat yang kena dengan selera rasa frustnya.. tapi tetap makan jugaklah, rezeki jangan ditolak.

    ReplyDelete
  15. maggi pun sedap.. saya suka maggi sangat tapi berpantang tak leh makan - tak sihat. hehe

    ReplyDelete
  16. Sekali sekala makan menu macam ni memang layan jugak.

    ReplyDelete
  17. kite suka ratah meggi gitu je....

    ReplyDelete
  18. btl tu kak..klu bawak bkal..ikut suka kita nak msk apa..:)

    ReplyDelete
  19. Masalah yang sama.. kalau pergi kantin je, tak tau nak makan apa.. bila dah pilih mesti ada sumthing wrong sumwhere..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah