Thursday, May 12, 2016

Boost Juice Bars & Jeruk Santapan Lunch Yang Tak Sihat..

Hi korang...

Ini namanya kerja giler cari penyakit...sebab apa? sebab aku penat sangat tak cukup rehat..pas tu takde selera nak makan...tengahari aku pi bank jap bank in duit terus pi Guardian and pi beli juice kat juice bars...jalan- jalan kejap ternampak plak gerai jeruk...erm...apa lagi..maka terjadilah kombinasi gambar kat bawah tu...memang lunch yang tak sihat...juice tu sihat la..yang aku point kan tak sihat tu si jeruk tu ha.....itu la owang pompuan kan...jeruk + org perempuan memang tak boleh dipisahkan...aku le pompuan tu...hahahaha....



Mango Passion RM12 ( Mahal!!) 


Jeruk leh campur2..RM10


Jeruk Kelubi tu kureng laaaaa.......

Bila lunch tak sihat...akibatnyaaa....

Akibatnya hilang selera makan sampai ke malam....

Padan muka aku...

Alahhh...nak sedapkan hati just mention...takde selera....pi makan kat food court Nusentral pun tetap x habis apa yang aku order...bulan mengambang nak datang kot....haih....

14 comments:

  1. akakkkkkk...smp menaip nie smp tarik ailio dari menjejeh...astaga, sedapnye jerukk..terliur sudah nie..

    ReplyDelete
  2. sdapnya jeruk tu.. blh nak mkn tp jgn mkn sokmo..hehe

    ReplyDelete
  3. jeruk untuk lunch...
    hmm...not good tau akk...
    take care yea... :)

    ReplyDelete
  4. TERKEJUT TGK HARGA AIR tu. mahalnyaaa

    ReplyDelete
  5. Dah elok sangat tu Boost Juice Bar tetiba up dengan jeruk. Nasib baik perut tak meragam, SA!

    Saya sukalah kalau sesekali takda selera makan sebab saya sentiasa berselera aje menghadap makanan tau!

    ReplyDelete
  6. JERUK AYO YO SEDAPNYE HAI ...

    AIR TU MAHAL PENAH SEKLAI BELI ... HUHU MAHAL DAN TAKS EDAP BELI PERISA PE TAH ...

    ReplyDelete
  7. saya aritu keluar bawak 3 orang anak buah saya...dorang pun mintak laa air boost..saya pun suruh laa dorang order sorang satu..nanti saya bayar..sampai kat kaunter terkejut gak harganya...ingatkan satu cup dlm RM4-5 jer

    ReplyDelete
  8. sesekali takpe kak... jeruk tuh menggodanya

    ReplyDelete
  9. Sesekali oklah, tapi jangan pulak hari2.. ;)

    ReplyDelete
  10. jus buah + jeruk. silap haribulan boleh ulang alik ke tandas tu hehehe.

    ReplyDelete
  11. mahainya juice tu..boleh makan nasi kandaq kenyang weii
    ni kes malas nak mkn ke SA hehehe

    ReplyDelete
  12. Boost tu memang mahal. Hahaha. Chatime lagi ok kot. Sedapnya jeruk

    ReplyDelete
  13. ini digestion terbaik utk perut tu huhuhuhu

    ReplyDelete
  14. sesekali xpe,.. tapi x berape elok untuk perut sis..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah