Tuesday, May 17, 2016

Terpaut dengan Lagu Projector Band..

Hi Korang...
Hari2 aku dengar lagu ni Kat Sinar FM...sejak dah lama x melibatkan diri dalam dunia hiburan ni aku dah jarang update pasal artis ke...lagu baru ke..rancangan TV jauh sekali...memang x update dan takde masa langsung nak tengok TV...

So hari ni aku nak share lirik lagu ni ngan Korang...popular rupanya Projector Band ni


Gambar number google


Lirik Lagu - Sudah Ku Tahu


Seringkali aku menduga
seringkali ini terjadi
segala rahsia sudah ku tahu
rupanya aku tak dicintai

Untuk apa kau buat ku begini
segala apa yang telah ku lakukan
Airmataku mengalir dipipi
segala yang ku korbankan tuk dirimu

Mengapa masih lagiku
bediriku menunggu cintamu
mengapa masih adamu
menyakiti di siang malamku
aku terima cintaku dipersiakan wooo !!!

C/O Sayang !! 
aku kau lupa
aku kau luka
tanpa kau sedar
Sayang !!
selamat tinggal
akukan pergi
buat selamanya
Aku pasti kau bahagia tanpaku SELAMANYA ...


Best giler lagu ni..


9 comments:

  1. dimana2 ku dgr projector band nih..mesti popular

    ReplyDelete
  2. memang best lagu ini, hari-hari dengar.. heee

    dari https://neezaohneeza.blogspot.my/2016/05/feedmyguest-malaysia-katering-online-di.html

    ReplyDelete
  3. KG pun jatuh cinta dgn lagu ni...masuk opis asyik mainkan lagu niiiii jer

    ReplyDelete
  4. hehehe kan. dulu macam takde perasaan sangat. tapi bila dihayati lirik dia menusuk kalbu ler pulak

    ReplyDelete
  5. akak pon suka lagu ni gak dik...tapi time korus tu akak nyanyi dalam hati je mampu...sebab rock kapak bebeno...hahaha

    ReplyDelete
  6. Selalu Sha nyanyi kat bilik, tuan suami yang tak tahu apa2 pun dah addicted skarang ni... Nak pi keje je asyik nyanyi lagu ni kat sha... haha

    ReplyDelete
  7. lagu feberet ni kak sa..klu bukak radio pastu ada lagu ni mmg melalak hbs laa..hahaha

    ReplyDelete
  8. Best best lagu nie ! Terkejut bila part chorus mula2 bila dengar lagu ni. Bila dah lama2 jadi addicted pulak. Hihi.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah