Monday, May 30, 2016

Riak Berfesyen Namanya Ni..

Hi korang..

Terperanjat???aku lagi terperanjat...speechless..rasa macam duduk kat planet lain..siapa la yg cipta pakaian ibadat kita sampai huduh macam tu...dah macam apa aku tengok...bertingkat-tingkat jadinya tu ha..pada aku tak salah kalau nak Berfesyen tapi jangan la melampau sangat sampai cenggitu jadinya...ini telekung la..Telekung..pakaian untuk beribadat..Tak perlu di ubah suai jadi cenggini
Subhanallah, nak pergi beribadah bukan berfesyen, cukuplah sekadar menutup aurat yg wajib sahaja, tapi kalau dah serupa mangkuk tingkat, ini riak fesyen namanya, lagi satu telekung dah direka zaman nenek moyang kita tau, tapi jangan kerana kejar keuntungan hinggakan telekung beribadah nak di hipsterkan.. alahai kak khadijah! 🙂🙂

Aku macam pelik lagi ni...Betul ke telekung Kak Siti Khadijah ni?


15 comments:

  1. mcm over je kn fesyen telekung camni

    ReplyDelete
  2. melampau kan dia punya fesyen, nampak jugak..mmg buruk la bukannya cantik -_-

    ReplyDelete
  3. Semakin pelik-pelik org sekarang nie..

    ReplyDelete
  4. hahahhahaha..ini telekung ke??dah macam pokok sekali tengok..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. hover sangat!!!! tak hagak2 nak design mcm ni.. tolong lah!!!

    ReplyDelete
  6. hahaha tergelak pulak. dorang ni ubah fesyen melampau lampau. harap harap kalau benda ni release janganlah bawak solat di luar. tak khusyuk kang dok tengok atas bawah je. hehehe.

    telekung plain biasa jugak yang sedap pakai ye tak. janji kain dia best, dah cukup selesa dah

    ReplyDelete
  7. Ha??? biar benar?? Telekung SK ke tu??

    ReplyDelete
  8. semalam, bila dapat gambar ni dekat group whatsapp, terus tunjuk kat wife. terperanjat beliau. hahaha. macam melebih sangat fesyen ni. ish!

    ReplyDelete
  9. saya pon terkejut..baru semalam nampak gambar nih..sapalah punye angkara..hehe..tunjuk kat kawan..terkedu semuanya..krik krik sekejap..tak tahu nak cakap apa..haha

    ReplyDelete
  10. buruk kan??? gilerrrr sangat org yg design nyer pun !

    ReplyDelete
  11. agak-agaklah dak?
    kenapa bab telekung pun perlu difesyenkan

    ReplyDelete
  12. betul kan kak... rasanya telekung yg biasa yg ada renda simple tu dh cukup lengkap n sempurna, telekung zmn moden skrg nih yg mahal sgt harganya sbb kononnya fabriknya mahal, warna warni n yg melampau gini kadang tak sesuai rasanya...

    ReplyDelete
  13. tak beragak. Kena paham konsep deme ni. main taram je

    ReplyDelete
  14. Tak berhagak sangat buat fesyen telekung macam ni. Yang biasa tetap jugak jadi pilihan.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah