Thursday, May 12, 2016

Dobot Bam Bam dan Kucing Gemok

Hi korang...

Meh aku nak up gambar terbaru Qhaira yang makin dobot ngan kucing gemok dia...binatang kesayangan dia yang terbaru...dia dan mami dia memang pencinta kucing..kecuali mama la...bukan tak suka..allergic skit ngan kucing...kucing tu daddy dia beli kat JB...peh tu leh menari gedik terkinja dan tergelek2...meluat plak aku tengok kucing tu...

The best part tak leh usik tau kucing tu...no! katanya...Angan Ucikdida munyer ( jangan usik wilda punya)..sukati je dia sekarang bahasakan diri dia dida...lasak ya rabbi....kalau cakap tu...hurm...pelat....


Angan ucik...dida munyer miow...gemuk kucing tu..dah sama besar ngan badan dia


ayanggggg miow...omelnyaaaaaa.....


Aku berjaya snap pose yang ni....ini comel....

sure korang geram tengok gambar dia yang last kan...rambut dia tu real curl tau...memang semula jadi..geram jer tengok..tak yah nak perm2 ke digital perm...ori tau...ori....

Aku dah puas kena sepak terajang sebab selalu peluk dia...peluk kuat2 sampai dia menangis..kena gigit pun ada...hahahaha...cubaan nak lepaskan diri tapi tak dapat dia gigit either lengan atau bahu...kalau dia tido aku sajer jer kacau...hahaha...kekadang Dania bengang je sebab aku suka kacau Qhaira...letih dengar Qhaira terjerit2 katanya...eleh..letih ke awak jeles...kan?

11 comments:

  1. haah gerammm sangat dengan budak rambut curl. tapi selalu kalau dah natural curl ni, dah besar nak rebonding pulak. heheheh

    ReplyDelete
  2. Suka tengok rambut dabot bam bam..
    Macam anak patung kerintingnya :)

    ReplyDelete
  3. Ei budak kecik ni, comel sangat. Geraaam nengoknya

    ReplyDelete
  4. sama sama tembam. serius geram. comel sangat! :)

    ReplyDelete
  5. comel nya..beli kat mana tu?nak satu la..nak kena cari ni..

    ReplyDelete
  6. penyayangnya,... kalu kucing betul2 camne lah agaknya yek...
    sian kucing tuh kan

    ReplyDelete
  7. eee rambut dia paling mahaiii..geram tgk

    ReplyDelete
  8. ololooo...awat comel sangat ni Qhaira? geram aihh tengok..

    ReplyDelete
  9. eii..naper awk omey angat Qhaira..:)

    ReplyDelete
  10. bila nak jumpa Qhaira ni ye.. geram kite tengok dia ni tau.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah