Thursday, May 19, 2016

Having Caramel Frappucino Hazelnut Syrup While Waiting...


Hi korang...
Mentang2 lepak Kat stabak terus tajuk kasik version omputih..phuiii Sgt kan..huhu..tengah menunggu takkan lepak sesaja..haruslah bazirkan RM15.90 beli kopi mahal peh tu dapatkan password wifi...agak janggal kalau lepak sesaja guna sendiri punya data..dh ada kemudahan gun saje laa...kan?ni rutin ni...rutin..seminggu sekali..haih..patut x leh minum kopi tp tak leh lawan la Keinginan...acaner nak pantang ni...pantang nampak la plak...
While waiting??
Yea..waiting for kesayangan...nak balik kerja..dengan hujan..dengan demam..dengan batuk skit...adoiiiii...layan lak air mahal ni...gasakkkk..kung kang kung kang di situ.....
Betul bila sepatah mengatakan...
"Penangan Satu Pengkalan" tp ada kopi mahal ngan wifi free makan tak seksa dh...rasa seksi plak..#ehhh....
Kbai..sblom banyak mengarut Dan mengarut...


8 comments:

  1. Kita suka Vanilla Ice Blended
    jarang-jarang nak oder kopi sebab nanti sakit kepala

    ReplyDelete
  2. Tengok gambo pun menggoda sangat tu...terasa-rasa pulak masuk ke tekak... :)

    ReplyDelete
  3. kita tak penah minum starbucks hehehe.

    ReplyDelete
  4. nak cuba nanti..so far suka green tea kalau p Starbucks ;)

    ReplyDelete
  5. anggap je la air tu sebagai ubat batuk.. hihihi

    ReplyDelete
  6. uih menggoda pulak. kita pun takleh minum kopi. nanti pening lah gastric la tak leh tdo la. tapi bila bau tu tergoda pulak. hehehe and betul kalau dah ada wifi free tu terus off data =p jimat

    ReplyDelete
  7. nyum nyum nyum delicious

    ReplyDelete
  8. Sedap sangat.. Lama tak singgah sini..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah