Friday, May 6, 2016

Double Cheese Burger Ulam Raja Juasseh Mari....

Hi korang...

Haaa...kenapa? Pelik? Aku pun pelik sebenarnya...first time juma Menu burger letak Pucuk Ulam Raja ngan Sambal Minang, ko mampu makan macam ni? Biasa ada timun jeruk atau salad la...ni ha seumur hidup ada ulam raja...

Akak tu cakap...apo pandang2? ini kek KL xdo do...kek Juasseh yo ado....( Akak ni asal Juasseh)

Eh biar yang betul kan...takkan McD ada menu baru....cane aku leh tak tau...

Haih..xde la korang...ini memang burger McD, Double Cheese Burger...akak ni memang suka makan pelik2...takde salad, ada jeruk timun je..dia bukak petiais ambik ulam raja ngan sambal minang..selamba je dia letak atas Double Cheese Burger...then makan dengan takde perasaan...

Rasa? Tak ketahuan plak apa rasanya...sedap la kat dia kot...


The best part is habis okeh burger tu...

Ni burger McD baru dari Juasseh....ini betul2 orang kampung punya...korang tau ke Juasseh tu kat mana? Juasseh salah satu daerah di Negeri Sembilan..jauh giler dari Seremban..aku pun x selalu pi Juasseh....( entah ada McD ntah tak..hehehe..)

Apapun terbaik la kak...rasa burger tu biarlah dia je yang tau...hehehehe....

4 comments:

  1. wow..best ni..sodap kak..awet muda mkn ulam raja ni. Ptt orn NS comel2

    ReplyDelete
  2. hahha...adoila..blh pulak buat mcm ni..sedap la tu kot kan boleh je abis..hikhik

    ReplyDelete
  3. hehe asal boleh je kan. janji kena dengan tekak. macam family kita suka makan ayam goreng kepsi dengan nasik. rasa kenyang. tapi ada sesetengah orang anggap pelik sangat -_-

    ReplyDelete
  4. Eh.. ada eh nama tempat Juasseh.. First time dengar.. nampak sangat dah lupakan geografi.. kikiki..
    Ohsem betul akak nie makan burger omputih gini..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah