Wednesday, May 25, 2016

Happy Birthday Si Kembar Adeliya & Aressa

25 May Genap Si Kembar 5 Tahun


Hi korang...

Lambat sikit bersiaran hari ni...penat masih tak hilang...so tanpa lengahkan masa jom kita wish birthday anak buah aku si kembar...HAPPY BIRTHDAY SI KEMBAR...kali ni sambutan buat kat tadika..ini sambutan yang pertama..lom sambutan kat rumah lagi Sabtu nanti..takde la buat majlis besar..just sambutan antara kami satu family je...jom la kita tgok gambar yang ibu diorang whatsaap pagi tadi...happy betul keduanya...kalau bab birthday memang acara tahunan yang di tunggu2 kan...


cake ice cream diorang...sedap plak mama tengok buah2 tu ha...


aih...over plak Aressa pose macam tu...Adeliya macam biasa control ayu malu2 princess konon


seronoknya sambut birthday ngan kawan2 tadika kan...mama dulu takde pun sambut kat tadika..x merasa de...


dah kenapa Aressa buat muka plak tu...


bergambar dengan cikgu masing2..well tgok keterujaan si kembar tu ha...


yeay potong kek...ekceli ada video..malas plak aku nak tepek kat sini sebab tenet lembab


Amboi Adeliyaaa...feeling2 princesss....


pandai Adeliya bagi kawan2 kek...dah besar dah anak mama ni...


semua dapat goodies pack kan...

Birthday adalah Acara Tahunan Yang Di Tunggu- Tunggu


Alhamdulillah...

Selesai sambutan kat tadika...semua happy...sampai ke sudah asyik cakap pasal besday jer ari ni...dengan pesanan...

" hari ni birthday kakak ngan adik kan ibu, kalau birthday mama belikan baju princess tak ?"

oh tidakkkkkkk....kenapa mama...kenapa?

tau la mama belum bagi hadiah lagi kan....beli or cari pun tak lagi ni....aduyaiiiii...kopak la mama.....

Budak2 zaman sekarang ni demand lebih la....nyampah tau....

By the way...Selamat Hari Lahir Si Kembar...semoga membesar menjadi anak yang solehah, bijak dan sentiasa menyenagkan hati ayah dan ibu....


love,

Mama

2 comments:

  1. hepi bestday kembar- adelia & areesa

    ReplyDelete
  2. Seronok celebrate bithday bersama kawan-kawan sekolah..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah