Friday, May 27, 2016

Kuning Dan Coklat Cair Pilihan Suriaamanda

Hi korang..Alhamdulillah impian nak cat rumah dah terlaksana.. kali pertama tukar warna setelah 5 tahun lebih tinggal kat rumah baru ni..setelah kaler sebelum ni jadi agak kusam..fixture wall pun buat sikit so nampak modern skit...Kenapa aku pilih kaler Kuning?sajer nak play safe with the color since perabut Aku banyak kaler dark..so memang masuk kaler tu dengan perabot..Kali Ni pilih Cat yang kalu Anak2 conteng boleh Sapu balik..sebab musabab utama Aku cat rumah pasal dinding dh banyak corak grafik yg pelukis amatur dlm rumah aku tu tunjuk bakat...ikutkan geram je..tapi nama pun budak2 kan..marah macam mana pun tetap buat..





Sebenarnya Aku dh 2 minggu Tak balik tgok rumah..gambar ni semua dari whatsaap yg adik aku hantar..
So apa pendapat korang dengan warna baru rumah aku?OK Tak?

Aku nak pasang curtain kaler pepel nanti..Kuning ngan pepel memang serasi..

Love,
Suria Amanda


8 comments:

  1. soft yellow..cantik sangat... :)

    ReplyDelete
  2. nice warnanya akak

    http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Cantik gabungan warna tu SA..
    Nak menyambut ramadan ye SA..

    ReplyDelete
  4. rasanya masuk gabungan warna tu..

    ReplyDelete
  5. okay sangat! ibu pun sibuk jugak nak cat katanyaa..hahaha...nnt la tgk camne bonus tahun ni :P

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah