Thursday, May 19, 2016

Perisa Lychee Terbaru Sundae Cone McDonald's...


Hi Korang...
Dah lunch? Aku lunch ngan kengkawan opis td Kat food court NuSentral...makan biasa2 Dan aku dh pernah share sebelum ni so x yah la share lagi...dengan badan x sihat ni apa pun x best..semuanya pahit...at last makan je la sebab kejap lagi nak makan ubat kan...
Balik Dari lunch singgah KL Sentral.. Rasa nak beli aiskrim McD, biasa la bila dh mkn mulut ni nak gak makan benda manis...tengok2 kat McD ada flavour Lychee...weeee aku adalah pencinta Lychee so cepat2 beli...ermmm sejuk je lalu Kat tekak..tekak plak tengah bengkak..org ckp elok makan aiskrim vanilla..dh depan Mata ada perisa baru...belasah je la...ekceli ni Kali ke 2 aku beli...sebelum ni x dan nak update..ari ni pun x amik gambar..Google je gambar tu...
For me so far sedap...aku suka...Korang yg suka Lychee sure suka jugak..
Jom Cuba...lagi best kalau Korang banje aku sekali....huhu...

Kbai...


6 comments:

  1. wah ada perisa baru..nnt boleh cuba, tapi Bonde suka yang strawbery...

    ReplyDelete
  2. kita tak minat sangat laici..tapi air laici suka..ihihi

    ReplyDelete
  3. ada tgk aritu, ingt nk try tp pjg lak Q

    ReplyDelete
  4. belum penah try lagi. tapi memang suka buah laici. tetiba teringai laici dalam tin pulak

    ReplyDelete
  5. Eh.. ada eh perisa lychee.. nape kita tak perasan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah