Friday, May 27, 2016

Overview Stats Blog Suriaamanda

Hi korang...aku teruja kejap bila belek-belek stats kat blog Aku ni...Takde niat nak bangga diri atau bermegah-megah..Cuma nak share jer dengan korang...pencapaian blog Aku sehari berapa pageviews...alaa..kat blogspot ni banyak la kiraan pageviews..cuba kat google analytics...sure tak mantap mana punya...Apapun aku bangga pencapaian sehari aku tu...bukan senang nak dapat jumlah pageviews 12k lebih dalam masa sehari..


Ada yang cakap ala..senang jadi blogger kalau content copy paste...Cuba buat la kalau senang..nak karang ayat bagi Menarik..bagi org rajin nak bertandang kat blog..nak buat entry berbayar..nak puaskan hati client..Ingat senang ke..semua nak kena fikir..Kang ayat over orang menyampah org kutuk..pas tu kecik hati kan..x kena masa kena plak viral...lg haru...semua tu nak diambil kira..Susah nak puaskan hati semua org..tapi kan satu je Aku nak bagi tau..kalau Tak sebab minat..Aku Tak blogging de..

Love,
Suria Amanda


12 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah