Monday, May 9, 2016

Aku Bukan Penggemar Chocolate...

Hi korang..

Selamat bekerja hari ni...meh nak citer skit sebelum aku citer pasal event Preview Buffet Ramadhan Sunway Hotel KL, dapat goodies bag dan dalamnya ada choc ni ha....boleh tahan berat kotak ni...ingat kan apa kan...nak buka sikit nyer payah...bila dah bukak tengok2 chocholate...nak bagi cik abe sebagai tanda terima kasih sebab temankan aku dia tak nak plak...erm sudahnya kita kasik kenduri la ini chocolate kat opis....aku bukan tak makan chocolate..makan..tapi bila terasa nak makan baru aku betul2 menikmati chocolate...


comel jer kotaknya


bila buka tengok laa..choc yang dalamnya ada Dates a.k.a Kurma


Mula- mula ingat satu jer...rupanya ada 3 bar...wah...meriah la..


ada perasa Almond, Dates dan Pistachio...

Sedap ke...

Sedap gak la sebab ada banyak kekacang kan..yang dates tu agak manis skit....

Settle ke 3 tiga choc tu....

Special thanks to team Sunway Putra Hotel...

Nantikan update penuh dari aku tentang review buffet ramadhan mereka...

Stay Tune.....

15 comments:

  1. wah kalau dapat kat hantu coklat mau settle semuanya..

    ReplyDelete
  2. Bestnye dapat chocolate..dapat byk pulak tu..

    ReplyDelete
  3. fuhh meriah isinye along...yg penting flavor2 die sedap2 tu..... lieya hantu coklat....skrang tgh gile makan nugget milo tu ..so stok tu jek laa de skrang...esok2 tekak nak mkn coklat lain baru tukar stok bawah meja ni hahaahahaha

    ReplyDelete
  4. wah bagi kita jela suka cokelat. hihih

    ReplyDelete
  5. huiyooo..siap dh kuarkan coklat sendri..maju maju..hehehe

    ReplyDelete
  6. sedap nyer kak! saya hantu coklat dan kek coklat!

    ReplyDelete
  7. Kita tak sama.
    Kakak kalau jumpa coklat tak makan nasi pun tak apa.
    Ni tengok pun dah terliur tau:)

    ReplyDelete
  8. huaaaa.. akak.!
    aina ni big fan of choco. Akak tayang pulak coklat dkt blog ni..hihihihi Aina suka yg ada kekacang. =D

    ReplyDelete
  9. TAK SUKA SGT COKLAT SBB MANIS TP KLU LAPO KITE MKN JE HEHEHE

    ReplyDelete
  10. paling suka dark choc. yummy

    ReplyDelete
  11. smart betul coklat ni.. spesel..

    sy suka coklat tapi kalau manis sangat x suka gak.. muakk..

    ReplyDelete
  12. untung member ofis dapat makan coklat.

    ReplyDelete
  13. Kak, Nani dah selamat makan yang almond tu. Hahahah. Sedapnya !

    ReplyDelete
  14. Sukanya... Fevret nie..
    Tapi x berape gemar coklat dan kurma..rasa dia akan jadi extra manis..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah